Referenca za opciju „Objedinjene razmene poruka“

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ova funkcija zahteva da koristite Microsoft Exchange Server 2007 naloga. Većina kućnih i ličnih naloga ne koristi Microsoft Exchange. Za više informacija o Microsoft Exchange naloge i kako da biste utvrdili koju verziju Exchange nalog povezuje, pogledajte veze u odeljku takođe pogledajte. Exchange 2007 administrator morate da omogućite funkciju "Objedinjena razmena poruka" za ove komande bude dostupan.

Telefonski pristup

Prikaz telefonskih brojeva

Polje Brojevi za telefonski pristup koristite za prikaz telefonskih brojeva koje možete da birate u cilju pristupanja porukama, kalendaru i kontaktima pomoću glasovnog pristupa programu Outlook. Te brojeve postavlja administrator servera Exchange 2007.

Postavljanje PIN kôda za govornu poštu na početnu vrednost

Kliknite na dugme Postavi PIN na početnu vrednost kako biste postavili PIN kôd za govornu poštu za glasovni pristup programu Outlook na početnu vrednost. PIN kôd se koristi za pristup poštanskom sandučetu i informacijama kalendara.

Izbor fascikle sa e-poštom

Koristite opciju Odaberite fasciklu za čitanje kada se e-porukama pristupa putem telefona da biste odredili koje fascikle sa e-poštom želite da koristite za čitanje e-pošte, govornu poštu ili druge poruke prilikom upotrebe glasovnog pristupa programu Outlook. Po podrazumevanoj vrednosti Prijemno poštansko sanduče izabrano je kao fascikla koja se koristi prilikom pristupa porukama putem telefona pomoću glasovnog pristupa programu Outlook. Međutim, možete da kliknete na dugme Promeni fasciklu da biste izabrali drugu fasciklu kojoj ćete pristupati prilikom upotrebe glasovnog pristupa programu Outlook.

Govorna pošta

Broj usluge „Preslušavanje preko telefona”

Telefonski broj koji upišete u polje Broj usluge „Preslušavanje preko telefona” predstavlja broj koji sistem „Objedinjena razmena poruka“ poziva prilikom korišćenja usluge „Preslušavanje preko telefona”. Ova usluga se može koristiti za preslušavanje ili snimanje pozdravnih poruka govorne pošte ili za preslušavanje poruka govorne pošte putem telefona. Po podrazumevanoj vrednosti telefonski broj koji je postavljen predstavlja broj vašeg lokala, ali on se može promeniti.

Izbor pozdravne poruke govorne pošte

Možete da koristite opcije u odeljku Odaberite pozdravnu poruku koju će pozivaoci čuti da biste izabrali tip pozdravne poruke govorne pošte koju će pozivaoci čuti prilikom pristupa vašoj govornoj pošti.

  • Pozdravna poruka glasovne pošte predstavlja podrazumevanu i standardnu poruku govorne pošte. To je pozdravna poruke koja se koristi kada ste u kancelariji, ali niste u blizini radnog stola ili ste van kancelarije neko kraće vreme.

  • Opcija Pozdravna glasovna poruka kada niste u kancelariji koristi se kada ste van kancelarije ili ste odsutni neko duže vreme.

Preslušavanje ili snimanje pozdrava na telefonu

Kliknite na dugme Pozovi da biste pozvali broj usluge „Preslušavanje preko telefona” i preslušali pozdravnu poruku govorne pošte koja je izabrana na telefonu. Ovu opciju možete koristiti i da biste putem telefona preslušali ili snimili novu pozdravnu poruku govorne pošte ili pozdravnu glasovnu poruku kada niste u kancelariji.

Preciziranje postavki vezano za obaveštenja o propuštenim pozivima

Pomoću polja za potvrdu Pošalji e-poruku u prijemno poštansko sanduče kada ima propuštenih poziva možete da odredite da li želite da primate poruke sa obaveštenjima o propuštenim pozivima. Kada je potvrđen izbor u ovom polju za potvrdu, primaćete e-poruke sa obaveštenjem svaki put kada pozivaoci pokušaju da stupe u kontakt sa vama, ali ne ostave govornu poruku. Izbor u polju za potvrdu Pošalji e-poruku u prijemno poštansko sanduče kada ima propuštenih poziva podrazumevano je potvrđen.

Tasterske prečice za govornu poštu

Možete da koristite tasterske prečice da biste lakše konfigurisali ili izabrali opcije govorne pošte. U sledećoj tabeli navedene su tasterske prečice koje su dostupne za opcije govorne pošte.

Željena radnja

Tasterska prečica

Postavljanje PIN kôda glasovnog pristupa programu Outlook na početnu vrednost

ALT+R

Biranje fascikle sa e-poštom za čitanje prilikom upotrebe glasovnog pristupa programu Outlook

ALT+F

Unošenje broja usluge „Preslušavanje preko telefona”

ALT+P

Biranje pozdravne poruke govorne pošte

ALT+V

Biranje pozdravne poruke kada niste u kancelariji

ALT+O

Pozivanje broja za preslušavanje ili snimanje pozdravne poruke putem telefona

ALT+C

Omogućavanje ili onemogućavanje obaveštenja o propuštenim pozivima

ALT+S

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×