Referenca podešavanja telefona i tablet računara

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ostanite povezani na pokretu pomoću telefona, tablet računara ili drugi mobilni uređaj da biste pristupili e-poštu, kalendar, kontakte i još mnogo toga.

Ako želite da sinhronizujete e-poštu, kalendar i kontakte, vaš uređaj mora biti kompatibilan sa Exchange ActiveSync (se naziva i Exchange e-pošte). Najbolji mobilni uređaji podržavaju Exchange ActiveSync, ali ako vaš ne radi, možete da koristite IMAP ili POP da sinhronizujete sa e-poštom.

Napomena : Da biste podesili nalog e-pošte pomoću IMAP ili POP znači da će se sinhronizovati samo e-pošte na uređaj. Ne sinhronizovaće kalendar ili kontakte.

Brze veze za instalaciju sistema Office i e-pošte na mobilnom uređaju:

Korišćenje stranice "mobilni uređaji"

Kada pristupite stranici mobilnih uređaja iz programa Outlook Web App, možete da upravljate telefoni, tablet računare i druge mobilne uređaje koje ste prethodno sinhronizovali sa poštanskim sandučetom. Da biste prikazali uređaje koje ste povezali sa nalogom, prijavite se u programu Outlook Web App, izaberite stavku postavke Ikona „Postavke“ > Opcije > Opšte > mobilni uređaji.

Upravljajte povezanim uređajima na stranici Mobilni uređaji

Dugme

Ime

Opis

uredi

Detalji

Izaberite mobilni uređaj sa liste > Detalji o uredi

Ovo će prikazati informacije o uređaju, uključujući ime uređaja, tip i poslednji put uređaj povezan sa poštanskim sandučetom.

Ukloni

Ukloni

Izaberite uređaj koji želite da uklonite > Ukloni Ukloni

Koristite ove korake da biste uklonili u sinhronizaciji i brisanje uređaja sa poštanskim sandučetom. Ovo se ne daljinskog brisanja uređaja.

Pokreni vođenje evidencije

Pokreni vođenje evidencije

Izaberite uređaj koji želite da se prijavite > Pokretanje evidentiranje Pokreni vođenje evidencije

Ako vaš administrator pita za vaš uređaj evidencije ili želite da tehničke detalje o sinhronizaciji svog uređaja, koristite ovu radnju. Ćete primiti e-poruku poruku u prijemno poštansko sanduče sa datoteke evidencije priložene da možete proslediti na vaš administrator.

osvežiti

Osveži

Izaberite uređaj koji želite da osvežite > Osveži osvežiti

Na listi mobilnog uređaja koji se sinhronizuje sa poštanskim sandučetom automatski se ažurira. Međutim, možete da osvežite listu ručno pomoću ove opcije. Ako ste konfigurisali novi uređaj i ne vidim na listi, pogledajte Exchange ActiveSync postavke na uređaj.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevesti mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksu i gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×