Referenca podešavanja telefona i tablet računara

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste pristupili e-poruke, poruke govorne pošte, stavki kalendara, kontakata i podataka zadataka možete da koristite mobilnog telefona, tablet računara ili drugih podržanog uređaja.

Koraci koje koristite pri podešavanju mobilnog ili tablet uređaja će se razlikovati u zavisnosti od operativnog sistema na uređaju. Najčešći operativni sistemi mobilnih i tablet uređaja uključuju Android, BlackBerry®, iOS, Symbian, Windows Mobile, Windows Phone i Windows RT.

Evo liste opštih uputstava za svaki važniji operativni sistem telefona ili tablet računara. Ako ne znate koji operativni sistem vaš telefon ili tablet računar koristi, obratite se proizvođaču.

Uputstva za Windows tablet računare:

Ako vaš mobilni telefon ili tablet računar nije naveden na ovoj stranici, pogledajte članak Podešavanje e-pošte na drugim telefonima i tablet računarima sa omogućenim internetom.

Samo mesto gde možete podesiti nalog e-pošte za mobilne uređaje je na samom uređaju. Kartica " mobilni uređaji " Outlook.com ili u programu Outlook na Vebu navodi uređaja koji je dodat nalog e-pošte.

Exchange ActiveSync i POP3/IMAP4

Ako želite da pristupate e-pošti, stavkama kalendara, kontaktima i podacima zadataka na mobilnom uređaju, taj uređaj mora da bude kompatibilan sa Exchange ActiveSync serverom (tj. Exchange e-poštom). Ako uređaj ne podržava Exchange ActiveSync, možete da postavite POP3 ili IMAP4 nalog koji će vam omogućiti da podesite uređaj za slanje i prijem e-pošte.

Napomena : Danas većina mobilnih uređaja podržava Exchange ActiveSync. Ako niste sigurni da li je uređaj kompatibilan sa Exchange ActiveSync protokolom, proverite to u dokumentaciji uređaja, pregledajte uputstva za instalaciju na koje se upućuje u ovom članku ili se obratite dobavljaču.

Operativni sistemi za mobilne telefone i tablet računare

Postoji veliki broj različitih modela mobilnih telefona i tablet računara, ali samo nekoliko telefonskih operativnih sistema. Operativni sistem je softver koji se pokreće na telefonu i omogućava vam da izvršavate radnje poput prikazivanja mapa, pristupanja listi zaduženja, upućivanje poziva ili reprodukovanje muzike.

Najpopularniji operativni sistemi za telefone i uređaje uključuju sledeće:

 • Android Ovo je mobilni operativni sistem preduzeća Google koji se ponekad naziva Droid.

 • Apple ( iOS ) Ovo je mobilni operativni sistem preduzeća Apple koji se može naći na proizvodima iPhone, iPod Touch i iPad.

 • BlackBerry® Ovo je Research in Motion (RIM) mobilni operativni sistem.

 • Nokia (Symbian OS) Ovo je operativni sistem koji se koristi na Nokia mobilnim telefonima koji ne rade pod operativnim sistemom Windows Phone.

Šta još treba da znam?

 • Da biste prikazali uređaje koje ste povezali sa nalogom, Prijavite se u Outlook Web App, izaberite stavke Postavke Ikona „Postavke“ > Opcije, a zatim izaberite nešto od sledećeg:

  • Telefon > Mobilni uređaji

   ILI

  • Opšte > Mobilni uređaji

 • (Samo za Outlook na Vebu za preduzeća) Ako se povežete sa mobilnog uređaja pomoću Exchange ActiveSync i izgubite mobilnom uređaju, možete daljinski da uklonite sve svoje poštansko sanduče podatke iz od unutar Outlook Web App. Imajte u vidu i izgubićete sve informacije na kartici skladišta svog uređaja. Kada izvršite udaljenog uređaja brisanje iz poštanskog sandučeta, možete da prikažete e-poruku sa potvrdom čim udaljenog uređaja brisanje dovrši. Uputstva potražite u članku Brisanje svih informacija sa izgubljenog telefona ili tablet računaru.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Kako da je poboljšamo?

Kako da je poboljšamo?

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!