Referenca podešavanja telefona i tablet računara

Da biste pristupili informacijama u Office 365 ili nekom drugom poštanskom sandučetu koje koristi Microsoft Exchange, možete da koristite mobilni telefon, tablet računar ili drugi podržani uređaj. Informacije kojima možete da pristupite uključuju e-poruke, poruke govorne pošte, stavke kalendara, kontakte i podatke zadataka.

Koraci koje koristite pri podešavanju mobilnog ili tablet uređaja će se razlikovati u zavisnosti od operativnog sistema na uređaju. Najčešći operativni sistemi mobilnih i tablet uređaja uključuju Android, BlackBerry®, iOS, Symbian, Windows Mobile, Windows Phone i Windows RT.

Napomena    Ako imate Office 365 nalog e-pošte, informacije o tome kako da koristite Office 365 na telefonu ili tablet računaru potražite u članku Podešavanje i korišćenje usluge Office 365 na telefonu ili tablet računaru .

Informacije o povezivanju programa e-pošte za računar sa nalogom potražite u članku Uputstva za podešavanje programa e-pošte.

Ovaj članak sadrži

Operativni sistemi za mobilne telefone i tablet računare

Exchange ActiveSync i POP3/IMAP4

Uputstva za podešavanje

Android

Apple iOS

BlackBerry®

Kindle

Nokia (Symbian OS)

Windows Mobile

Windows Phone

Windows RT

Šta je još potrebno da znam?

Operativni sistemi za mobilne telefone i tablet računare

Postoji veliki broj različitih modela mobilnih telefona i tablet računara, ali samo nekoliko telefonskih operativnih sistema. Operativni sistem je softver koji se pokreće na telefonu i omogućava vam da izvršavate radnje poput prikazivanja mapa, pristupanja listi zaduženja, upućivanje poziva ili reprodukovanje muzike.

Najpopularniji operativni sistemi za telefone i uređaje uključuju sledeće:

  • Android Ovo je mobilni operativni sistem preduzeća Google koji se ponekad naziva Droid.

  • Apple (iOS) Ovo je mobilni operativni sistem preduzeća Apple koji se može naći na proizvodima iPhone, iPod Touch i iPad.

  • BlackBerry® Ovo je Research in Motion (RIM) mobilni operativni sistem.

  • Kindle Ovo je mobilni operativni sistem preduzeća Amazon. Baziran je na mobilnom operativnom sistemu Android.

  • Nokia (Symbian OS) Ovo je operativni sistem koji se koristi na Nokia mobilnim telefonima koji ne rade pod operativnim sistemom Windows Phone.

Exchange ActiveSync i POP3/IMAP4

Ako želite da pristupate e-pošti, stavkama kalendara, kontaktima i podacima zadataka na mobilnom uređaju, taj uređaj mora da bude kompatibilan sa Exchange ActiveSync serverom (tj. Exchange e-poštom). Ako uređaj ne podržava Exchange ActiveSync, možete da postavite POP3 ili IMAP4 nalog koji će vam omogućiti da podesite uređaj za slanje i prijem e-pošte.

Napomena    Danas većina mobilnih uređaja podržava Exchange ActiveSync. Ako niste sigurni da li je uređaj kompatibilan sa Exchange ActiveSync serverom, proverite to u dokumentaciji uređaja, pregledajte uputstvo za podešavanje na koje se referira u ovom članku ili kontaktirajte dobavljača.

Uputstva za podešavanje

Evo liste opštih uputstava za svaki važniji operativni sistem telefona ili tablet računara. Ako ne znate koji operativni sistem vaš telefon ili tablet računar koristi, obratite se proizvođaču.

Ako vaš mobilni telefon ili tablet računar nije naveden na ovoj stranici, pogledajte članak Podešavanje e-pošte na drugim telefonima i tablet računarima sa omogućenim internetom.

Android

Podešavanje e-pošte na Android telefonu ili tablet računaru

Apple iOS

Podešavanje e-pošte na Apple iPhone, iPad i iPod Touch uređaju

Napomena    Ako imate Office 365 nalog e-pošte, možete da pristupate e-pošti, kalendaru i kontaktima i pomoću aplikacija za mobilne uređaje OWA za iPhone i OWA za iPad. Te aplikacije možete da instalirate sa lokacije Apple App Store. Pročitajte članak OWA za iPhone i OWA za iPad da biste saznali više.

BlackBerry®

Podešavanje e-pošte na BlackBerry uređaju®

Kindle

Podešavanje e-pošte na uređaju Amazon Kindle Fire

Nokia (Symbian OS)

Podešavanje e-pošte na Nokia (Symbian OS) telefonu

Windows Mobile

Podešavanje e-pošte na Windows Mobile 6.5 uređaju

Windows Phone

Podešavanje e-pošte na Windows Phone uređaju

Windows RT

Podešavanje Office 365 ili neke druge e-pošte u Windows 8 pošti

Podešavanje e-pošte u programu Outlook 2013

Vrh stranice

Šta je još potrebno da znam?

  • Ako koristite Office 365, detaljne informacije o tome kako da podesite Office 365 na telefonu ili tablet računaru potražite u članku Podešavanje i korišćenje usluge Office 365 na telefonu ili tablet računaru.

  • Da biste videli uređaje koje ste povezali sa nalogom, u programu Outlook Web App kliknite na Postavke Ikona „Postavke“ > Opcije > Telefon > Mobilni uređaji.

  • Program Outlook Web App ne koristi se za ručno navođenje uređaja koje želite da sinhronizujete sa nalogom. Uređaji koje povežete sa nalogom prikazani su kao povezani uređaji unutar programa Outlook Web App kad kreirate vezu do poštanskog sandučeta.

  • Ako se povežete sa mobilnim uređajem koristeći Exchange ActiveSync i izgubite mobilni uređaj, iz programa Outlook Web App možete daljinski da uklonite sve podatke poštanskog sandučeta sa njega. Treba da znate da ćete izgubiti i sve podatke sa kartice za skladištenje uređaja. Kada iz poštanskog sandučeta obavite daljinsko brisanje uređaja, moći ćete da vidite e-poruku potvrde čim se daljinsko brisanje uređaja završi. Uputstva možete da pronađete u članku Brisanje svih informacija sa izgubljenog mobilnog telefona ili tablet računara.

Vrh stranice

Primenjuje se na: Outlook Web App for Office 365, Outlook 2013, Outlook Web AppDa li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Resursi podrške

Promeni jezik