Rešavanje problema u vezi sa zapisima naloga u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ne mogu da otvorim stavke istorije komunikacije koji je povezan sa zapisom

Veza između stavka istorije komunikacije i podaci o kontaktu je prekinuta jer je stavka istorije premeštena na novu lokaciju ili izbrisana. Ako želite da vratite premeštenu vezu, možete da pronađete stavku istorije komunikacije i ponovo je povežete sa kontakt.

Ne mogu da vidim fasciklu "nalozi" u Oknu za navigaciju

 • Na TE000129504 kliknite na dugme Nalozi.

 • U meniju Menadžera za poslovne kontakte izaberite stavku Nalozi.

Ne možete da povežete sa zapisom drugim zapisom naloga

U programskom dodatku Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, zapis naloga predstavlja preduzeće ili organizaciju sa kojom poslujete. Nalog se smatra zasebnim zapisom i ne može se povezati sa drugim nalogom.

Zavisne zapise, kao što su poslovni kontakti i mogućnosti za poslovanje, poslovni projekti i projektni zadaci i stavke istorije komunikacije, možete da povežete sa zapisom.

Ako poslujete sa nalogom koji ima više kancelarija, poslovne kontakte iz svake kancelarije možete povezati sa jednim zapisom naloga ili možete kreirati odvojeni zapis naloga za svaku kancelariju, dodelivši svakoj od njih identifikatore za utvrđivanje razlika između naloga.

Kako da rešim dupliranih zapisa naloga ili poslovnog kontakta?

 1. Kada sačuvate zapis naloga sa istim imenom ili e-adresom koja već postoji u fascikli Nalozi, Menadžer za poslovne kontakte za Outlook će prikazati dijalog Otkrivena je duplirana stavka sa istim opcijama.

 2. Izaberite odgovarajuće opciju za svoje potrebe:

  • Svakako dodaj ovo kao novi nalog

   Izaberite ovu opciju da biste fascikli Nalozi dodali novi zapis naloga pod imenom koje ima i postojeći zapis. Nakon dodavanja novog naloga u bazu podataka naloga, imenu jednog od naloga možete dodati identifikator da biste ga razlikovali.

  • Ažurirajte postojeći nalog novim informacijama iz ovog naloga i otvorite ga

   Ako ste odabrali da ažurirate postojeći zapis, Menadžer za poslovne kontakte za Outlook upoređuje sva polja, a neusaglašene podatke zamenjuje podacima iz novog zapisa naloga.

  • Otvori postojeći nalog

   Ako odaberete da ručno poredite podatke u dva naloga, napravite izmene u jednom od njih, a drugi izbrišite, odnosno imenu jednog od naloga dodajte identifikator kako biste ga razlikovali od ostalih, a zatim sačuvajte oba naloga.

Napomena: Više informacija o otklanjanje dupliranih zapisa potražite u članku Otklanjanje dupliranih zapisa naloga ili poslovnog kontakta u Menadžeru za poslovne kontakte.

Kako da kreiram odvojene zapise za nalog pomoću sistema office na više lokacija?

Ako nalog ima kancelarije na više lokacija, možete da kreirate poseban nalog za svaku lokaciju. Ako odaberete da biste dodali novi zapis, novi zapis naloga će biti dodat u fasciklu naloge sa istim imenom kao postojeći zapis naloga. Da biste pravili razliku između dva, dodajte identifikator ime naloga u jednom od zapisa.

Želim da se povežete nalog sa poslovnim kontaktom, ali bez poslovni kontakti se pojavljuju na listi, čak i ako postoje poslovni kontakti u bazi podataka Menadžera za poslovne kontakte

Zato što poslovni kontakt se može povezati samo sa jednim nalogom, lista prikazuje samo poslovnih kontakata koji još uvek nisu povezane sa kontaktom. Ako svi poslovni kontakti su povezane sa odgovarajućih naloga, na listi je prazna, zato što nije dostupna, nepovezanih poslovnih kontakata da biste prikazali.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×