Rešavanje problema u vezi sa poslovnim beleškama u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Gde su moje poslovne beleške?

Poslovne beleške su uskladišteni u fascikli " Istorija komunikacije ". Da biste otvorili poslovnu belešku, postupite na neki od sledećih načina:

 • U meniju Menadžera za poslovne kontakte izaberite stavku Istorija komunikacije. Zatim, u fascikli Istorija komunikacije izaberite poslovnu belešku.

 • U povezanom zapiskontakt, poslovni kontakt, poslovna prilika ili poslovni projekat izaberite poslovnu belešku.

Napomena : Ako poslovnu belešku uklonite iz istorije komunikacije zapisa, Menadžer za poslovne kontakte za Outlook će automatski izbrisati kopiju iz fascikle „Istorija komunikacije“.

Kako da otvorim fascikli Istorija komunikacije ?

U meniju Menadžer za poslovne kontakte izaberite stavku Istorija komunikacije.

Želim da se povežete poslovnu belešku više zapisa

U programskom dodatku Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, poslovne beleške možete da povežete sa više zapisa. Svaki put kada poslovnu belešku povežete sa zapisom, u fascikli „Istorija komunikacije“ će se pojaviti zasebna kopija beleške.

 1. U meniju Menadžera za poslovne kontakte izaberite stavku Istorija komunikacije.

 2. Dvaput kliknite na poslovnu belešku koju želite da povežete sa više zapisa.

 3. Kliknite na dugme Poveži sa.

 4. U dijalogu Povezivanje sa zapisom Menadžera za poslovne kontakte, sa liste Fascikla izaberite tip zapisa sa kojim želite da povežete poslovnu belešku.

 5. Upišite ime ili ga izaberite iz liste. Da biste izabrali susedna imena, pritisnite taster SHIFT, a zatim kliknite na prvo i poslednje ime. Da biste izabrali nesusedna imena, pritisnite taster CTRL, a zatim kliknite na pojedinačna imena.

 6. Kliknite na dugme Poveži sa, a zatim na dugme U redu.

Želim da uklonite poslovnu belešku iz jednog zapisa i povezivanje sa drugim zapisom

Ako poslovnu belešku uklonite iz istorije komunikacije zapisa, Menadžer za poslovne kontakte za Outlook će je automatski izbrisati iz fascikle „Istorije komunikacije“. Stoga, ako želite da poslovnu belešku uklonite iz jednog zapisa i povežete je sa drugim, morate da je povežete da drugim zapisom pre nego što je uklonite iz prvog zapisa.

 1. U meniju Menadžera za poslovne kontakte izaberite jednu od sledećih stavki: Nalozi, Poslovni kontakti, Mogućnosti za poslovanje ili Poslovni projekti.

 2. Dvaput kliknite na zapis koji sadrži povezanu belešku koju želite da povežete sa drugim zapisom.

 3. Na glavnoj traci, u grupi Prikaz kliknite na dugme Istorija.

 4. Dvaput kliknite na poslovnu belešku koju želite da povežete sa drugim zapisom.

 5. Kliknite na dugme Poveži sa.

 6. U dijalogu Povezivanje sa zapisom Menadžera za poslovne kontakte, sa liste Fascikla izaberite tip zapisa sa kojim želite da povežete poslovnu belešku.

 7. Da biste belešku povezali sa drugim zapisom, upišite ili izaberite ime iz liste, a zatim kliknite na dugme Poveži.

 8. Da biste opozvali poslovnu belešku iz prvog zapisa, izaberite je u listi Stavke istorije komunikacije, a zatim kliknite na dugme Ukloni.

 9. Kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×