Rešavanje problema sa samo za čitanje beležaka u programu OneNote za Android

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Nakon nedavne ažuriranja u programu OneNote za Android, neki klijenti prijavili da određene beleške izgledati kao da su označene kao samo za čitanje ili da su pogrešno premestiti Odeljci na pogrešnom mestu. Ako beleške ima uticaja, sledite predložene korake u ovom članku da biste rešili ovaj problem.


Pozadina

Nismo nedavno promenio jezgro codebase programa OneNote za Android za probleme sa sinhronizacijom adresu. Kada instalirate ispravku, zahtevi za OneNote da biste sinhronizovali sve beleške. Ako imate neke nesinhronizovani stranice (novi ili uređivati beleške) pre nego što instalirate ove ispravke, te stranice će kopirani Odeljci na pogrešnom mestu kao samo za čitanje beleške.

Ako tražite neku poruku, možete pronaći dve verzije istu poruku. U okviru rezultata pretrage, možete da vidite poruku u odeljku originalnu (koji se može uređivati) i drugi rezultata za belešku u Odeljci na pogrešnom mestu (što je samo za čitanje). Nastavite da koristite i uređivanje originalnu poruku u odeljku originalnu beležnicu.

Važno : Ako postoje dodatni ili važne uređivanja u samo za čitanje kopiju poruke, ručno kopirajte ih na originalnu belešku u odeljku koji se može uređivati beležnicu.

Kad ste verifikovali koji se može uređivati verziju belešku podudara se verzija samo za čitanje u Odeljci na pogrešnom mestu, možete da uklonite ovu duplirane verziju beleške.

Ako imate bilo kakve promene na uređaju pre OneNote za Android ispravku da li se sinhronizuju, pratite sledeće korake da biste oporavili beleške.


Spasavanje nesinhronizovani beležaka u programu OneNote za Android

 1. Na primer, pretpostavimo da imate sledeće koji nije sinhronizovana belešku na uređaju u odeljku " zaduženja " Sarabeležnice.


  Nesinhronizovani beleške u programu OneNote za Android

 2. Nakon OneNote za Android update, videćete sledeće ekranima.


  Sinhronizacija ekrana u programu OneNote za Android


  Obaveštenje o odeljaka na pogrešnom mestu u programu OneNote za Android

 3. Nakon pokretanja aplikacija u Nedavne beleške, dozvolite programu OneNote za Android da biste sinhronizovali sve beleške. Sve beleške u Odeljci na pogrešnom mestu će biti označene kao samo za čitanje. Originalna beleške su i dalje može uređivati.


  Na listi nedavne beleške u programu OneNote za Android

 4. Uverite se da sve beleške se sinhronizuju potpuno, a zatim idite nazad na listu Beležnica da biste se uverili da je sinhronizacija simbol više ne prikazuje:


  Odeljci na pogrešnom mestu u programu OneNote za Android

 5. Sve odeljke koji sadrže nove ili postojeće beleške koje imaju unsynced promene se smeštaju u Odeljci na pogrešnom mestu. Ako se izmene koje ste napravili pre nego što ažuriranje aplikacije (možete da pregledate listu Nedavne beleške), trebalo bi da moći da biste pronašli kopiju te beleške u Odeljci na pogrešnom mestu.


  Nesinhronizovani beleške u programu OneNote za Android

  U primeru Sara, ona će odeljak njen zaduženja u Odeljci na pogrešnom mestu:

 6. Možete odabrati da biste kopirali samo određeni sadržaj koji možete uređivati u postojeću belešku ili celu poruku možete da kopirate na originalnu odeljak u beležnici. Da biste kopirali cele stranice, pritisnite i držite stranicu i zatim izaberite stavku Kopiraj stranicu. U dijalogu koji se otvara, možete da izaberete beležnicu i odeljak gde želite na belešku za kopiranje.


  Meni "beleške" u programu OneNote za Android


  U meniju Kopiraj stranicu u programu OneNote za Android


  Kopiraj stranicu u odeljku menija u programu OneNote za Android

 7. Kada imate spasene koji nije sinhronizovana beleške na ovaj način, možete da zatvorite Odeljci na pogrešnom mestu. Idite na listu Beležnica , pritisnite i držite Odeljci na pogrešnom mestu, a zatim izaberite Zatvori beležnicu.


  Komanda zatvori beležnicu u programu OneNote za Android

  Oprez : Zatvaranje Odeljci na pogrešnom mestu će ukloniti sve lokalne promene u beleške koje ste napravili na uređaju koji je se automatski kopira. Uverite se da pažljivo ste pregledaju i kopira sve važne beleške u ovom odeljku pre zatvaranja.


Izuzetno Izvinjavamo se zbog neprijatnosti koje ova aplikacija promena koje možda izazvala. Radimo na ispravci koji će nesmetano objedinjavanje koji nije sinhronizovane promene originalne beleške. Do tada, možemo nadu da prethodne korake vam pomoći u rešavanju samo za čitanje i pogrešnom beleške.


Pošaljite povratne informacije

Ako su ovaj problem javlja se i dalje budete imali problema kada prođete kroz korake u ovom članku, jave vaš utisak pri radu u timu proizvoda OneNote. Posetite OneNote za Android forumima na Microsoft zajednici da obezbedite detalje o problem.

Hvala!

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×