Rešavanje problema sa programom Outlook za Windows pomoću automatizovanih alatki za rešavanje problema

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Imamo više alatki koje vam pomažu da automatski dijagnostikujete problem, rešavate probleme i rešite probleme sa programom Outlook.

Pomoćnik za podršku i oporavak za Office 365

Pomoćnik za podršku i oporavak za Office 365može da vam pomogne da automatski dijagnostikujete i rešite niz problema u programu Outlook. Moraćete da preuzmete aplikaciju na lokalni računar, prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga i izaberete problem za koji vam je potrebna pomoć.

Alatka „Pomoćnik za podršku i oporavak“ pokreće niz dijagnostičkih testova na računaru i pomaže vam da podesite novi profil ili rešite druge probleme. Ako neki od testova ne uspe, ona pruža predložena rešenja problema. Imajte na umu da je ova alatka trenutno dostupna samo korisnicima usluge Office 365.

Da biste preuzeli i instalirali alatku, kliknite na sledeću vezu: Preuzmite podršku i oporavak pomoćnik za Office 365. Kada instalirate aplikaciju će se automatski pokrenuti.

Za više informacija i da biste instalirali alatku, pogledajte članak: Automatsko dijagnostikovanje i rešavanje problema sa programa Outlook.

Dodatni resursi:
Kutak za podršku za Office 365: Ove video zapise napravili su inženjeri za podršku za Office 365 kako bi vam pomogli da saznate više o usluzi Office 365 i oni se fokusiraju na trendove podrške i najvažnija pitanja o uputstvima i probleme.

Alatka za proveru kalendara za Outlook (CalCheck)

CalCheck je program koji traži probleme sa Outlook kalendarom i vrši razne provere opštih postavki, kao što su dozvole, objavljivanje podataka o zauzetosti, konfigurisanje delegata i automatsko rezervisanje. Zatim se za svaku stavku u kalendaru proverava da li postoje poznati problemi koji mogu izazvati neočekivano ponašanje, kao što su sastanci koji naizgled nedostaju.

Da biste dobili dodatne informacije i instalirali alatku, posetite stranicu: Alatka za proveru kalendara za Outlook (CalCheck).

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×