Rešavanje problema sa otpremanjem datoteka na veb lokaciju OneDrive

Rešavanje problema sa otpremanjem datoteka na veb lokaciju OneDrive

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Poslednje ažuriranje: jun 2017

Ovo su neke poruke o grešci koje možete dobiti kada pokušate da otpremite datoteke na Veb lokaciji OneDrive, zajedno sa mogućim rešenjima. Za pomoć sa datoteka ne sinhronizuje, pogledajte Kako da rešite probleme sa sinhronizacijom usluge OneDrive.

Problemi sa snimci kamere

Ako automatsko kamere otpremanje ne funkcioniše, ili samo neke slike su otpremljene, sledite ove korake:

  1. Onemogući otpremanje sa kamere u postavkama OneDrive aplikaciju (možete da nađete korake za uputstva o tome kako da koristite OneDrive na iOS, OneDrive za Androidili Koristite OneDrive u operativnim sistemima Windows Phone).

  2. Idite na Veb lokaciji OneDrive i preimenujete u fascikli za rad kamere. (Pokušajte da koristite pretragu da biste ga pronašli.)

  3. Omogućavanje otpremanje sa kamere.

    Na taj način ponovo Otpremi sve kamere snimci slike sa mobilnog uređaja u oblaku. Uverite se da je vezu jaku pre nego što dovršite ove korake.

OneDrive ne može da otpremi ovu datoteku

Tu poruku možda dobijate zbog nekog od ovih razloga:

  • Došlo je do problema sa uslugom OneDrive. Pokušajte ponovo da otpremite datoteku.

  • Veza sa OneDrive izgubila tokom prenos datoteka ili se nisu prijavili u OneDrive. Prijavite se u OneDrive pomoću Microsoft naloga, a zatim pokušajte ponovo da otpremite datoteku.

  • Nemate dozvolu za pristup datoteci. Ako je datoteka na serveru, uverite se da otvorite datoteku, a zatim pokušajte da otpremite ga ponovo. Za više informacija o tome kako da dozvolu za pristup datoteku, obratite se administratoru mreže.

  • Nemate dozvolu da otpremite datoteku u fasciklu koju ste izabrali. Izaberite fasciklu u koju imate dozvolu za uređivanje, a zatim pokušajte ponovo da otpremite datoteku.

Datoteka sa ovim imenom već postoji

Izaberite stavku Zameni da biste zamenili postojeću datoteku ili Zadrži obe da biste preimenovali datoteku koju otpremate.

Napomena : Ako datoteka nema oznaku tipa, nije moguće otpremiti na lokaciju koja sadrži fasciklu sa istim imenom.

Ove datoteke se ne mogu zameniti zato što je otvoreno

Zatvorite datoteku koju pokušavate da zamenite. U nekim slučajevima, možda će biti brže da sačuvate ili preuzmite datoteku pod novim imenom datoteke, izbrišite originalnu datoteku i preimenujte nove datoteke u originalno ime datoteke.

Žao nam je, OneDrive ne može da otprema fascikle ili prazne datoteke

Da biste otpremili datoteke u novu fasciklu u usluzi OneDrive, prvo kreirajte fasciklu, a zatim otpremite datoteke u nju. Sa veb lokacije OneDrive nije moguće otpremiti datoteke koje imaju 0 bajtova.

Savet : Ako koristite Windows 10, Windows 8.1 ili Windows RT 8.1 ili imate besplatnu OneDrive aplikaciju za stone računare instaliran, možete da otpremate čitave fascikle na OneDrive čak i bez odlaska na Veb lokaciju OneDrive .

Ova datoteka je prevelika

Ako koristite Internet Explorer 10 ili noviju verziju druge popularne Veb pregledača, možete da otpremite datoteke OneDrive koje se nalaze na 15 GB po veličini. Ako koristite stariju Veb pregledača, ne možete da otpremite datoteke veće od 300 MB.

Savet : Možete da otpremate datoteke veličine do 15 GB ako koristite Windows 10 ili Windows 8.1 ili instalirate besplatnu OneDrive aplikaciju za stone računare.

Nemate dovoljno prostora za skladištenje

Datoteke neće otpremite ako se ne uklapa u vaš dostupan prostor za skladištenje. Da biste videli koliko prostora je preostalo ili dobijete još skladišta, idite na stranicu za skladištenje.

OneDrive ne može da otpremi ovu datoteku na ovu lokaciju

Puna putanja (uključujući ime datoteke) je predugačka. Putanja mora da sadrži manje od 442 znaka. Skratite ime datoteke ili imena potfascikli u usluzi OneDrive ili izaberite potfasciklu koja je bliže fascikli najvišeg nivoa, a zatim pokušajte ponovo da otpremite datoteku.

Ova datoteka sadrži ograničene znakove

Ime datoteke sadrži znakove koji nisu dozvoljeni. Promenite njeno ime tako da ne počinje ili se završava razmakom, da se ne završava tačkom ili da ne uključuje neke od ovih znakova: / \ < > : * " ? |

Ova imena nisu dozvoljena za datoteke ili fascikle: AUX, PRN, NUL, CON, COM0, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT0, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, LPT9

Da biste preimenovali datoteku ili fasciklu pre čuvanja ili otpremanje, izaberite datoteku ili fasciklu i pritisnite taster F2. Mac korisnici bi trebalo da preimenujete datoteku ili fasciklu tako što ćete ga izabrati i ostvarite taster „vrati se”.

OneDrive ne može da pronađe ovu datoteku

Datoteka je možda premeštena, preimenovana ili izbrisana pre nego što ste pokušali da je otpremite. Pronađite datoteku, a zatim pokušajte ponovo da je otpremite.

OneDrive ne možete da pristupi ovoj datoteci

Možda je da je datoteka otvorena u drugom programu. Sačuvajte promene u datoteci, zatvorite program i pokušajte da ponovo otpremite datoteku.

Ako je datoteka na uređaju osetljivom na prenosivim medijumima, kao što su CD ili USB fleš disk, datoteka možda neće biti dostupna. Uverite se da prenosivim medijumima uređaj ispravno povezan sa računarom, a zatim pokušajte ponovo da otpremite datoteku.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Još ispravki za nedavne probleme sa programom OneDrive

Pronađite pomoć tako što ćete poslati e-poruku timu podrške za OneDrive. U OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje prodrmajte uređaj da biste dobili pomoć ili delili povratne informacije o usluzi OneDrive.

Pogledajte još stranica podrške za OneDrive.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×