Rešavanje problema sa odeljcima na pogrešnom mestu u programu OneNote 2016 za Windows

Odeljci na pogrešnom se pojavljuju u beležnici kada OneNote 2016 pokuša da sinhronizuje promene u odeljku beležnice, ali ne može da pronađe datoteku odeljka. Kada se to dogodi, na listi „Beležnica“ se pojavljuje ikona „Odeljci na pogrešnom mestu".

Odeljci na pogrešnom mestu ostaće u deljenoj beležnici sve dok OneNote ne pronađe novu lokaciju odeljka ili dok ih vi ili neko drugi ne premesti ili izbriše.

Napomena : Premeštanje i brisanje odeljaka koji su na pogrešnom mestu razlikuje se od preraspoređivanja odeljka ili brisanja odeljka koji ne želite.

Premeštanje odeljka na pogrešnom mestu u drugu beležnicu

Ako odeljak deljene beležnice nije moguće sinhronizovati, ali želite da zadržite informacije koje on sadrži, premestite nesinhronizovani odeljak u drugu beležnicu.

  1. Kliknite desnim tasterom miša na karticu odeljka na pogrešnom mestu koji želite da premestite, a zatim odaberite stavku Premesti.

  2. U dijalogu Premesti odeljak u uradite nešto od sledećeg:

    • Sa liste izaberite odredišnu karticu trenutnog odeljka, a zatim stavku Premesti ispred da biste ga premestili ispred druge kartice odeljka.

    • Sa liste izaberite odredišnu karticu trenutnog odeljka, a zatim stavku Premesti iza da biste ga premestili iza druge kartice odeljka.

    • Sa liste izaberite odredišnu grupu odeljaka ili beležnicu, a zatim stavku Premesti u da biste trenutni odeljak premestili u drugu grupu odeljaka ili u beležnicu koja ne sadrži odeljke.

Brisanje odeljka na pogrešnom mestu iz beležnice

Ako namerno izbrišete odeljak i više ne morate da sinhronizujete ili čuvate promene u njemu, možete da izbrišete odeljak na pogrešnom mestu.

  1. Kliknite na Odeljci na pogrešnom mestu u listi Beležnice.

  2. Na listi odeljaka na pogrešnom mestu kliknite desnim tasterom miša na ime odeljka koji želite da izbrišete, a zatim izaberite stavku Izbriši.

Važno :  Kada pratite prethodne korake, trajno brišete odeljak. Ako niste sigurni da li to želite da uradite, umesto toga premestite odeljak u neki drugi deo beležnice.

Vrh stranice

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×