Rešavanje problema sa liste distribucije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ova tema objašnjava kako da rešite probleme liste distribucije koji kojih može da dođe kada koristite Office 365.

E-poruke neće se isporučuje liste distribucije

Može biti nekoliko problema koje ovde:

  • Potrebno za 60 minuta za listu distribucije da bude u potpunosti kreirane i spremni ste za upravljanje. Proverite da li иekao odgovarajuću količinu vremena i pokušajte ponovo da pošaljete e-poruku.

  • Ponekad osobe kreirati na Office 365 grupe umesto na listi distribucije. Pogledajte listu distribucije u Office 365 centar administracije i uverite se da ste kreirali na listi distribucije.

Spoljni članovi nikakav e-poruke poslate na listu distribucije

Može biti nekoliko problema koje ovde:

  • Uverite se da ste dozvoljeno osobama izvan vaše organizacije da biste poslali e-porukama raspodele. Iz Office 365 centra administracije, pronađite listu distribucije koju želite da omogućite spoljne osobama na preklopnik na opciju na.

    Snimak ekrana: Uključivanje preklopnik da biste omogućili spoljne članove da biste poslali na dl
  • Spoljni članovi ne primate e-poruke koje se šalju na listi distribucije su član i pošiljalaca ne primaju neisporučivanju poruku o e-poštu. Pročitajte Spoljni članovi ne primate e-poštu... detaljna uputstva o tome kako da biste rešili ovaj problem.

Ja sam administrator i ne mogu da uredim liste distribucije u centru administracije

Uverite se da imate Office 365 licencu. Potreban vam je Office 365 za dozvolu pre nego što možete da uredite liste distribucije u centru administracije Office 365 .

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×