Rešavanje problema sa kada ne možete da sinhronizujete OneNote

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Žao nam je što imate poteškoće sa sinhronizovanjem programa OneNote.

Stalno puљtamo ispravki za proizvod koji rešavanje problema sa i poboljšamo sinhronizacije u programu OneNote, tako da je dobra ideja da biste zadržali kopije OneNote ažuriran. Ovo su ispravke za proizvod besplatno da preuzmete i koristite. Pre nego što pokušate predlozima za rešavanje problema u ovom članku, pratite korake u ispravke za instaliranje sistema Office da biste instalirali najnovije ispravke OneNote.

Ako i dalje imate problema sa sinhronizacijom nakon ažuriranja OneNote, kliknite na problem sa sinhronizacijom koji najbolje opisuje vaš problem ili pomerite do kraja stranice da biste prijaviti timu proizvoda OneNote prijavili problem sa sinhronizacijom.

Ako je Beležnica koja nije sinhronizovan uskladištena na OneDrive ili novije verzije programa SharePoint, pokušajte da otvorite beležnicu u OneNote Online (OneNote.com). To može pomoći da odredite ako problem uzrok servera ili pomoću programa OneNote.

 1. U programu OneNote, izaberite stavke Datoteka > Informacije.

 2. Kliknite desnim tasterom miša na URL adresu prikazanu ispod imena ugrožene beležnice, a zatim izaberite stavku Kopiraj.

 3. U veb pregledaču kliknite unutar polja za adresu i pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+V da biste nalepili kopiranu URL adresu.

 4. Pritisnite Enter da biste beležnicu učitali u programu OneNote Online.

Ako možete da biste uspešno otvorili beležnicu u OneNote Online i promene će se pojaviti, problem može uzrokovati verziji programa OneNote. Zatvaranje i ponovno otvaranje beležnice obično briše i uspešno vraća postavke veze.

 1. U programu OneNote izaberite stavke Datoteka > Informacije.

 2. Pored imena ugrožene beležnice izaberite stavku Postavke, a zatim stavku Zatvori.

 3. Vratite se na beležnicu u OneNote Online u pregledaču, a zatim kliknite na dugme Otvori u programu OneNote na traci.

Važno : U zavisnosti od veličine beležnicu i tip Internet vezu, koristite, to može potrajati da sinhronizujete sadržaja preko u verziji programa OneNote beležnicu.

Ako ne možete da otvorite i prikažite beležnicu u OneNote Online, izvor problem sa sinhronizacijom je verovatno sa serverom. Ako je Beležnica uskladištena na OneDrive, proverite stranice sa statusom Microsoft usluga za bilo koji poznati prekide ili nestanke. Ako je Beležnica uskladištena na SharePoint ili Office 365, moraćete da se obratite administratoru za izveštavanje i rešavanje problema.

Ako možete da otvorite i prikažite beležnicu u OneNote Online , ali ne mogu da vide promene, informacije nije sinhronizovano nazad na OneNote Online. Potvrdite izbor u dijalogu statusa sinhronizacije za određene greške.

Upozorenje : Ne prijavljivanje ili odjavljivanje ili uklonite i ponovo instalirajte OneNote kao ovo može dovesti do gubitka podataka.

 1. U programu OneNote izaberite stavke Datoteka > Informacije.

 2. Kliknite na dugme Prikaži Status sinhronizacije .

 3. Provera grešaka u dijalogu, imajte u vidu kôd greške i poruke i proverite listu kodove greške u ovom članku.

  Napomena : Možda ćete videti dugme Dobijete pomoć pored grešku. Ako kliknete, kao da bi trebalo da otvarate za rešavanje problema članka odnose na grešku.

Možda ima slučajeva kada se vaša deljena beležnica normalno sinhronizuje osim u jedom odeljku . To možete verifikovati na sledeći način:

 1. U programu OneNote izaberite stavke Datoteka > Informacije > Prikaži status sinhronizacije.

 2. U dijalogu Sinhronizacija deljene beležnice kliknite na bilo koju ikonu beležnice sa upozorenjem u vidu žutog trougla preko ikone da biste videli ime odeljka koji stvara probleme sa sinhronizacijom.

 3. Kliknite na dugme Sinhronizuj odmah pored beležnice koja sadrži odeljak.

Ponekad pojedinačni odeljci beležnice mogu da prestanu da se pravilno sinhronizuju. Ako se jedan odeljak ne sinhronizuje sa ostatkom, inače ažurirane beležnice, možete pokušati sledeće rešenje:

 1. U istoj beležnici napravite novi odeljak.

 2. Kopirajte (ali ne premeštajte) sve stranice iz starog odeljka u novi odeljak koji ste upravo kreirali. To možete da uradite tako što ćete na svakoj stranici kliknuti desnim tasterom miša, a zatim izabrati stavku Premesti ili Kopiraj.

 3. Kad se sve stranice kopiraju iz starog odeljka u novi, pritisnite kombinaciju tastera Shift+F9 da biste ručno sinhronizovali beležnice. Ako se pojavi traka toka, sačekajte da se završi.

Ako praćenje ovih koraka uspešno sinhronizuje stranice u novom odeljku koji ste kreirali, stari odeljak možete bezbedno da izbrišete, a zatim nastavite da radite u novom. Kad izbrišete stari odeljak, novi možete preimenovati tako da ima isto ime kao izbrisani odeljak. 

Ako ovi koraci ne funkcionišu, greške pri sinhronizaciji odeljak ili problema može takođe prouzrokovati oštećene odeljak koji se nalazi u Korpa za otpatke beležnice. Ako više ne želite taj odeljak, možete da je izbrišete iz korpe za otpatke da biste zaustavili grešku:

 1. U programu OneNote beležnicu, kliknite na karticu Istorija , a zatim izaberite stavku Korpa za otpatke beležnice.

 2. Kliknite desnim tasterom miša u odeljku (ili stranice) i odaberite stavku Premeštanje ili kopiranje.

 3. Možete i Kopiranje i Lepljenje stranice ili sadržaj u odeljku na drugu stranicu ili odeljak. Kada to uradite, možete da izbrišete originalne odeljak ili stranicu.

Poruke o neusaglašenosti verzija se obično nalaze ako vi i drugi korisnik pokušavaju da biste uredili isti deo stranice, kao što je promena isti pasus beležaka, u isto vreme. Kada se to desi, OneNote će kreirati više kopija na stranici da biste izbegli gubitak podataka i poruka o grešci se pojavljuje na žutu traku sa informacijama. Ikona će videti na stranici koja sadrži neusaglašenosti.

Da biste rešili objedinjavanje neusaglašenosti, postupite na sledeći način:

 1. Kliknite na žutu traku informacija na vrhu stranice da biste prikazali stranicu koja navodi neusaglašene promene (istaknuto crvene boje).

 2. Kopiranje informacija sa stranice sa greškom neusaglašenosti objedinjavanje i nalepite promene u na glavnoj stranici, ako je potrebno.

 3. Kada završite unošenje izmena, izbrišite stranicu sa neusaglašenostima tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša na karticu stranice, a zatim u priručnom meniju izabrati stavku Izbriši .

Da biste izbegli neusaglašenosti budućih sinhronizacije, isprobajte i umanjite rada uradite dve ili više korisnika na istoj stranici.

Server je zauzet greške obično vide kada su beležnice uskladištene u SharePoint, SharePoint Online ili OneDrive for Business. Iako izgledaju može da bude greške pri sinhronizaciji, većina su zapravo potvrde identiteta greške koje može da bude rešen sledeće jedno od ovih metoda:

 • Odjavite se i prijavite se u programu OneNote.

 • Zatvori i ponovo otvorite beležnicu.

 • Proverite da li imate pristup beležnici putem OneNote Online (OneNote.com), SharePoint ili SharPoint na mreži.

Neke greške, kao što su 0xE00015E0, ukazuju na to nije dovoljno prostora na uređaju ili beležnicu da biste sinhronizovali odeljka. To može izazvati velike pravljenja rezervne kopije datoteke. Za rešavanje problema sa sinhronizacijom, možete da optimizujete ili da izbrišete postojeće rezervne kopije Beležnica.

Optimizacija OneNote beležnice
 1. U programu OneNote izaberite stavke Datoteka > Opcije.

 2. U dijalogu " Opcije ", kliknite na dugme Sačuvaj i napravi rezervnu kopiju.

 3. Kliknite na dugme Optimizuj sve datoteke. To može da potraje da biste optimizovali datoteke.

Takođe možete da podesite opciju broj rezervnih kopija da biste zadržali na istom mestu Čuvanje i rezervna kopija na manji broj da biste uštedeli prostor.

Brisanje postojeće rezervne kopije
 1. Otvorite File Explorer.

 2. Na traci za navigaciju na vrhu prozora otkucajte % localappdata % i pritisnite taster Enter.

 3. Otvorite fasciklu Microsoft , a zatim otvorite fasciklu u programu OneNote .

 4. Otvorite fasciklu u 16.0 ako imate OneNote 2016 ili 15.0 fasciklu ako imate OneNote 2013, zatim otvorite fasciklu rezervne kopije .

 5. Brisanje datoteka ili fascikli više ne želite da sačuvate u fascikli rezervne kopije .

Ako dobijete jednu od ovih grešaka, trebalo bi da pratite korake u srodnih članaka:

Evo nekih uobičajenih grešaka "usluga je nedostupna" možete iskusiti, zajedno sa vezama za rešavanje problema potražite u člancima tih grešaka:

Odeljci na pogrešnom pojavljuju se u beležnici kada OneNote pokuša da sinhronizujete promene u odeljku beležnice, ali ne možete da pronađete datoteku odeljka. Da biste rešili problem, možete da izbrišete odeljak iz beležnice ili da biste ga premestili u drugu beležnicu. Dodatne informacije potražite u ovom članku:

Otklanjanje odeljaka na pogrešnom mestu u programu OneNote

Ako imate OneNote beležnice na SharePoint lokaciji, primetićete da su obično uskladištene u bibliotekama dokumenata. Ako koristite SharePoint biblioteke ima određena svojstva omogućen, izaziva grešaka pri sinhronizaciji. Za više informacija, Pročitajte sledeće članke:

Do problema sa sinhronizacijom u prostor za saradnju može doći ako broj studenata pokušajte da biste uredili na istoj lokaciji stranice u isto vreme ili ako prilog velike datoteke se dodaje na stranici uređivati. Postoje neki najbolje prakse koje možete da pratite da biste izbegli ove probleme sa sinhronizacijom:

 • Odvojene studenata u malim grupama od najviše 6 studente.

 • Kreirajte posebnu "karticu odeljka" za svaku grupu studenata. Na primer, ako postoje 4 grupe od 6 studenata, kreirajte 4 kartice.

 • Imate svaki student kreirajte sopstvenu stranicu ili imaju svakog od njih uređivanje na različita mesta na stranici.

 • Izbegavajte Dodavanje velikog datoteka priloga.

Najbolje prakse da sinhronizujete OneNote beležnice

Naš tim podrške održava listu saveta koji vam mogu pomoći da u budućnosti izbegnete greške prilikom sinhronizacije.

Dodatne informacije potražite sinhronizacije najbolje prakse OneNote .

Prijavite problem sa sinhronizacijom OneNote timu OneNote

Ako i dalje niste u mogućnosti da otklonite probleme sa sinhronizacijom, izvinjavamo se.

Stalno trudimo da poboljšate sinhronizacije funkcionalnost u programu OneNote. Da biste pomogli da identifikacija i otklanjanje nove probleme brže, smatrajte na OneNote forumima na lokaciji Microsoft Answersizveštavanje problem sa sinhronizacijom.

Takođe možete da koristite Alatke za dijagnostiku OneNote da prikupite dijagnostičke informacije za vaše instaliranu verziju programa OneNote 2016 za Windows i zatim pošaljite informacije bezbedno Microsoft za rešavanje problema.

Napomena : Alatka "Dijagnostika" OneNote je trenutno dostupna samo na engleskom jeziku. Ažuriramo ćete ove stranice kada dodatne jezike za postaju dostupne.

Hvala!

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×