Rešavanje problema sa isporukom za kôd greške 5.7.134 u usluzi Office 365 e-pošte

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ova tema će vas provesti kroz korake za šta treba da uradite ako vidite kôd greške 550 5.7.134 u izveštaju o nemogućnosti isporuke (NDR). Želite da vidite obaveštenju o Neisporučivanju kada e-poruka je odbijena zato što adresa primaoca je poštansko sanduče koja je podešena da biste odbacili porukama poslatim sa izvan svoje organizacije. Samo administrator e-pošte primaoca organizacije za to možete promeniti.

Ja sam administrator e-pošte za primaoca. Kako da dozvolim pošiljaocu da pošalje poruku na ovu e-adresu?

Postoje dva načina možete da koristite da biste dozvolili pošiljaoca da biste poslali poruku sa adresom u obaveštenju o Neisporučivanju. Evo kako.

Metod 1: Dozvoli bilo kome (unutar i izvan vaše organizacije) za slanje poruka na ovu adresu e-pošte   

 1. U okviru Exchange admin center izaberite stavke Primaoci > Poštanski sandučići.

  Pronalaženje poštanskih sandučića u Exchange centar administracije da biste rešili problem DSN 5.7.134
 2. Sa liste prikazanih poštanskih sandučića Izaberite primaoca, a zatim izaberite Uredi Ikona „Uredi“ .

 3. U dijalogu Poštansko sanduče korisnika , izaberite stavku poštansko sanduče funkcije > Ograničenja isporuke poruke > Prikaži detalje.

 4. Proverite određene u polju za potvrdu za Zahtevanje koji su ovlašćeni svim pošiljaocima nije potvrđen, a zatim kliknite na dugme u redu > Sačuvaj.

  Rešavanje DSN 5.7.134 sa pet koraka za podešavanje ograničenja isporuke poruke

Metod 2: Kreiranje prilagođenih dozvoljenih pošiljalaca primalac   

Da biste prihvatili poruke od neke osobe izvan vaše organizacije, ali i dalje odbacuju poruke od ostalih izvan vaše organizacije, možete da kreirate prilagođene dozvoljenih pošiljalaca koji uključuje i ta osoba i svi u vašoj organizaciji. Evo kako da ga podesite.

 1. U okviru Exchange admin center izaberite stavke Primaoci > Poštanski sandučići.

  Pronalaženje poštanskih sandučića u Exchange centar administracije da biste rešili problem DSN 5.7.134
 2. Sa liste prikazanih poštanskih sandučića, izaberite primaoca prikazane u obaveštenju o Neisporučivanju, a zatim izaberite Uredi Ikona „Uredi“ .

 3. U dijalogu poštansko sanduče korisnika, izaberite stavku poštansko sanduče funkcije > Ograničenja isporuke poruke > Prikaži detalje.

 4. U okviru ograničenja isporuke poruke za Zahtevanje koji su ovlašćeni svim pošiljaocimaopozovite izbor u polju za potvrdu.

 5. Izaberite stavke Prihvati poruke od > Samo pošiljalaca sa sledeće liste.

 6. Izaberite stavku Dodaj Ikona „Dodaj“ .

 7. U dijalogu Izaberite članovi izaberite članove koje želite da dodate na listu dozvoljenih pošiljalaca, a zatim kliknite na dugme Dodaj, a zatim kliknite na dugme u redu > u redu > Sačuvaj.

  Saveti : 

  • Da biste dodali osobe izvan vaše organizacije na listu dozvoljenih pošiljalaca, prvo morate da kreirate Kontakt poštu za njih. Pogledajte članak Upravljanje pošte kontakata da biste saznali kako.

  • Ako želite da koristite metod listu dozvoljenih pošiljalaca da biste dozvolili da svima u vašoj organizaciji da biste poslali ovog primaoca, možete da kreirate grupu za distribuciju (ili grupu za distribuciju dinamičke) koji sadrži sve u organizaciji. Saznajte kako u Kreiranje, uređivanje ili brisanje bezbednosne grupe u usluzi Office 365 centru administracije. Kada je kreiran, možete da dodate grupu na listu dozvoljenih pošiljalaca.

  Dodavanje dozvoljeni pošiljaoca u centru administracije za pomoć u rešavanju DSN 5.7.136

Napomena : Dozvoljenih pošiljalaca na listi koje ima nije ista kao Exchange Online Protection bezvredne dozvoljeno ili blokiranih pošiljalaca, koju možete da upravljate iz Exchange centar administracije > Zaštita > Filtriranje bezvredne pošte.

I dalje potrebna pomoć sa kodom greške 550 5.7.134?

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Šta su to Exchange obaveštenja o Neisporučivanju u sistemu Exchange Online i Office 365

E-pošte u Office 365 za preduzeća – pomoć za administratore

DSN i NDR u lokalnom sistemu Exchange 2013 i Office 365

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×