Rešavanje problema sa audio i video zapisa u Skype za posao

Rešavanje problema sa audio i video zapisa u Skype za posao

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako ste korisnik Skype za posao i naići na audio ili video problema tokom sastanka ili za saradnju, ovaj Vodič za rešavanje problema mogu vam pomoći da biste rešili problem. Sastavili smo rešenja za neke uobičajene probleme.

Rešavanje problema sa Skype za posao video zapisa

 • U glavnom prozoru Skype za posao , idite na Alatke > Postavke Video uređaja. Videćete onog što vidi kameru u prozoru.

  Postavke video uređaj

  Napomene: 

  • Ako imate više od jednog Veb kamere, sve treba da se pojavi na padajućoj listi.

  • Video uređaj postavke, Izreži i centriraj moj video na sastancima za potvrdu

Ako kamera ne pojavi na listi.

 1. Kameru priključen?
  Ako koristite spoljnih umesto ugrađenih Veb kameru, uverite se da je uključen i uključena. Ako je povezan sa računarom pomoću USB, probajte da priključite ga u drugi USB konektora. Ako koristite USB čvorište, probajte da priključite kamera direktno u USB konektor na vašem računaru, umesto toga – i pokušajte prekidanje veze sa drugim USB uređajima.

 2. Da li je vaša Veb kamere instaliran ispravno?
  Proverite da li je kameru na listi i omogućen u upravljaču uređaja čak i ako koristite ugrađene kameru na računaru.

  Da biste otvorili upravljač uređaja

  • U Windows 10 i Windows 8 radnu površinu, dodirnite Windows logotipom (Pokretanje) i otkucajte Upravljač uređaja u polje za pretragu. Ako je potrebno, odaberite stavku Administrativne alatke iz rezultata.

  • U Windows 7, odaberite stavku Windows logotipom (Pokretanje) > Kontrolna tabla. U prikazu tako što ćete pregledanje stavki kontrole, odaberite kategoriju.

   Odaberite stavku hardver i zvuk, a zatim u okviru Uređaji i štampači, odaberite stavku Upravljač uređaja.

U okviru Uređaji za obradu slika, proverite da li je naveden kameru.

Lista uređaji za obradu slika

Ako je naveden, uverite se da je omogućen. Ako vidite jednu od opcija za Onemogućavanje , kamera je omogućena. Ako ne, kliknite desnim tasterom miša i odaberite stavku Omogući.

Ako nije ili ako se znak pitanja ili znak uzvika, moraćete ponovo da instalirate kamera. Možete da pronađete najnovije upravljačke programe za kameru na Internet. Traženje model kameru na Bing.

Ako kamera se prikazuje na listi, ali se ne prikazuje pregled.

 1. Druge aplikacije koriste vaše kamere?
  Zatvorite sve aplikacije koje možda koriste Veb kamere uključujući video softvera za uređivanje, virtuelne kamere softver, trenutne poruke i Internet pregledače. Ako vaš Veb Kamera ima svetlo da biste prikazali kada je već u upotrebi i vidite kada niste u pozivu, zatim neka druga aplikacija koristi kameru.

 2. Proverite postavke privatnosti kamere.
  Neke kamere imaju postavku "Privatnosti".

  Postavke kamere video uređaj

  Odaberite Postavke kamere i onemogućite postavku.

  Ako vidite samo pune crni okvir u video pregleda, kameru možda fizička privatnosti preklopne. Otvorite preklopne da biste omogućili video zapis.

Ako je loš kvalitet video zapisa – feeda značenja da poziva učesnici mogu da vide jedni drugima je video, ali se slika i tamna mutno, ili pikselizovanim ili sliku zamrzava – sledeće savete možda može pomoći:

 • Proverite vezu
  Ako video zamrzava, izgleda kao blok ili ima kretanja Zamućenje, to može biti vaš Internet veze (ili drugi učesnik Internet ) izaziva problem. Ako Skype za posao otkrije slaba vezu, to ćete smanjiti kvalitet da poziv iz otpuštanje potpuno. Pregledajte naše Vodič za Rešavanje problema na vezu.

 • Poboljšanje uslovima osvetljenja
  Prilično upaljenom sobu možete promeniti kvalitetom video pozive. Ako je u sobu i tamna, vaše Veb kamere će pokušati da pojačavaju signal da bi ta slika svetlije, čime se smanjuje kvalitet video zapisa. Takođe ako imate na prozore ili svetli svetli iza vas, na primer, lice će se pojaviti tamna i bezobliиno druge učesniku. Za najbolje rezultate, uverite se da je dovoljno spoljna svetla i izbegli nazad svetlo.

 • Proverite postavke kamere
  U glavnom prozoru Skype za posao , idite na Alatke > postavke Video uređaja . Ćete videti šta kameru vidi u prozoru. Odaberite Postavke kamere da biste pristupili postavkama koriste Veb kamere. Preporučujemo da koristite podrazumevane postavke da biste omogućili da kamera automatski da se prilagodi uslovima osvetljenja. Možda je potrebno, međutim, da biste ručno promenili neke postavke. Na primer, protiv Flickr postavka možda nije podešena ispravno za 60 Hz zid power postavka ili 50 Hz (herca) u vašoj oblasti.

 • Nadogradnja kameru
  Ugrađene kamere u stariji laptop i tablet računare možda neće kreirati najbolje rezultate. Možda ćete želeti da investira u noviji Veb kameru. Većinu spoljnih Veb kamere rad sa Skype za posao, ali je najbolje iskustvo garantuje pomoću Veb kameru Certifikovano Skype za posao naveden u katalog. Ako već koristite spoljne kamere i imate li problema sa video zapisa, probajte da priključite ga u drugi USB port.

 • Odaberite ikonu za učesnika . Pored učesnicima pošaljete video zapisa, je plavo kamere ikona.

  Broj učesnika u video poziva

  Ako ikona je osenčena (što znači da je nedostupan), taj učesnik ne može slati video zapisa. Ili ako prikazuju se dve vertikalne trake, onda je video mogućnosti, ali učesnik ne koristi.

  Napomena: Ako se pokreće samo audio-poziva, sve ikone kamere su osenčene – što znači da su nedostupne – dok se jedan učesnik započne slanja video zapisa.

  Legenda sa prikazanim statusa povezanog učesnika za ćaskanje, mikrofon, kamere ili ekrana

  Ako ne vidite video zapisa sa određenog učesnika, a zatim se verovatno nije vaš problem. Preporučujemo ovaj Vodič za rešavanje problema za učesniku.

Skype za posao pokušava da budete u centru za poslate video zapisa sa na Izreži i centriraj moj video na sastancima funkciju koja je podrazumevano uključena. Ako želite da onemogućite ovu funkciju, idite na Alatke > postavke Video uređaja i opozovite izbor u Izreži i centriraj moj video na sastancima za potvrdu.

Video uređaj postavke, Izreži i centriraj moj video na sastancima za potvrdu

Rešavanje problema Skype za posao zvuka problemi

Rešavanje problema sa mikrofonom

Ako ostali učesnici mogu da saznate sa vaše strane, problem sa mikrofonom ili je uz uređaj za reprodukciju (zvučnike ili slušalice).

 1. Proverite postavke u Skype za posao.
  Skype za posao automatski privremeno isključuje pridruživanja planirani konferencije osoba. To ćete uraditi da biste smanjili zvuk lica koje nisu aktivne Izlagači.

  Da biste ponovo uključili, Odaberite ikonu mikrofona sa dijagonalnu liniju u prozoru poziva.

  Skype alatke koji prikazuje sledeće ikone: kamere, mikrofon, predstavljanje ekrana, telefonska slušalica

 2. Proverite mikrofon.
  Ako koristite ugrađeni mikrofon računara, uverite se da je nije uključen. Ako koristite spoljni, proverite da li njegove uključen u. Ako je bežične mikrofon, uverite se da se naplaćuje baterija. Takođe proverite fizička privremeno isključivanje dugmadi na slušalice/slušalice kabel.

 3. Uverite se da je izabrana ispravnom uređaju.
  Pogledajte ovaj kratak video za detaljna uputstva o provere postavki audio i video. Ili, pratite dolenavedene korake.

  1. Na donjoj levoj strani glavnog prozora Skype za posao , odaberite stavku Postavke Audio uređaja.

  2. Ako želite da koristite različite uređaje za audio unosa i rezultat, zatim odaberite Prilagođeni uređaj. To otvara odvojene padajuće liste za zvučnike i mikrofon. U mikrofon padajuće liste, izaberite mikrofon koji želite da koristite. Ako koristite samo ugrađeni mikrofon na računaru, videćete samo jednu opciju.

   Pričajte u mikrofon. Ako mikrofon da vas čuju, plavi govora aktivnosti indikator traka će se premestiti nagore i nadole (dalje zar ne dostigne bolje nivo signala je). Ako imate više od jedne mikrofon i ako niste sigurni koji ime se odnosi na mikrofona koji, naizmenično govori u svakom mikrofon i proverite indikator aktivnosti plavo govor za kretanje.

 4. Napravite probni poziv.

  Na donjoj levoj strani glavnog prozora Skype za posao , odaberite stavku Proveri kvalitet poziva.

  Napomena: Ova funkcija nije dostupna za Skype za posao online korisnika.

  Provera kvaliteta poziva za prilagođeni uređaj

  • Ako čujete snimljena poruka reprodukcije, a zatim mikrofon radi dobro. Problem može biti sa vezom drugi učesnik ili uređaj za reprodukciju. Predlaganje učesnika redigovanje ovaj Vodič za rešavanje problema sa zvučnika ili slušalica.

  • Ako ne čujete snimljena poruka, nastavite kretanje kroz ove korake da biste proverili postavke zvuka Windows .

 5. Proverite postavke Windows .
  Podesite jačinu signala (pojačavanje) mikrofona u Windows tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša na ikonu zvučnik u donjem desnom uglu ekrana i koristite klizač za kontrolu.

  Obratite pažnju na ikonu zvučnika Windows koji je prikazan na traci zadataka

  Odaberite stavku Uređaji za snimanje. Kliknite desnim tasterom miša na uređaj Skype za posao koristi i odaberite stavku Svojstva. Zatim, na kartici, koristite klizač za kontrolu da biste podesili jačinu zvuka.

  Ako ovi koraci pomogli reši problem, imate problem sa Windows postavke audio sistema. Microsoft ima alatku da biste automatski dijagnostikovanje i ispravljanje problema sa zvukom.

Ako je loš kvalitet zvuka – što znači da drugi učesnik može da vas čuju, ali glas odjekuje zvukovi priguљeni, ili ispušta i umanjite – sledeće savete koji može da pomogne.

 • Proverite vezu.
  Ako postoje razmake ili odlaganja u audio ili učesnik započne ispadnem robot, možda je vaš ili drugi učesnik Internet veze izaziva problem. Pogledajte članak Rešavanje problema na veze u ovom vodiču.

 • Uverite se da je izabrana ispravnom uređaju.
  Na donjoj levoj strani glavnog prozora Skype za posao i odaberite uređaj sa Izaberi primarni uređaj.

 • Proverite postavke Audio uređaja.
  Na donjoj levoj strani glavnog prozora Skype za posao , odaberite stavku Postavke Audio uređaja. Prilagodite kontrolu jačine zvuka u okviru izabranog mikrofon i proverite da, kada priča normalno, otkrivena je makar 1-3 zvuk popunjava polje.

  Ako indikator nivoa ne možete da dođete do ga, pokušajte da biste povećali signala mikrofona u Windows tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša na ikonu zvučnik u donjem desnom uglu ekrana.

  Obratite pažnju na ikonu zvučnika Windows koji je prikazan na traci zadataka

  Izaberite stavku Uređaji za snimanje. Kliknite desnim tasterom miša na uređaj Skype za posao koristi i odaberite stavku Svojstva. Na kartici, koristite klizač za kontrolu da biste povećali signala (pojačavanje) snagu mikrofona ako tu postavku je dostupna.

 • Poboljšanje govora šuma širina/visina.
  Je najbolji način da bi se poboljšao kvalitet zvuka tako što ćete povećati kontrast između vaš glas i drugih zvukova oko sebe. Postoji mnogo načina da to uradite.

  • u slučaju telefonski zvučnik ili Veb kameru približite se mikrofon. Koja se i dalje od mikrofon olakšava teško mikrofona preuzeo glas jasno. Ako koristite ugrađeni mikrofon na računaru, uverite se da znate gde je i uverite se da ništa ne blokira ga. Za tablet uređaje, uverite se da ruku ili prst ne blokira mikrofon ulaza kada držite na uređaju.

  • Smanjivanje buka iz pozadine. Tih razmake su najbolje za kvalitet zvuka zato što postoji manje spoljna zvuk za glas konkurenciju. Ugrađena mikrofona često preuzeo zvuk iz celog.

  • Smanjite jačinu zvuka reprodukciju. Ako jačinu zvuka zvučnika je glasno ili ako su zvučnici previše blizu mikrofona, oba uslova mogu da dovedu do smetnje ili Eho. Smanje jačinu zvuka na zvučnicima i, ako je moguće, udaljimo od njih dalje mikrofon.

  • Koristite slušalice. Gotovo sve probleme opisane možete poboljšane ili rešen pomoću USB slušalice. Sve USB slušalice rad sa Skype za posao, ali je najbolje iskustvo garantuje pomoću Skype za posao Certifikovano slušalice naveden u katalog.

   Ako je slušalice novo i imate problema sa zvukom, probajte da priključite ga u drugi USB port. Takođe proverite hardver nivoa mikrofon privremeno isključi ton. Na nekim slušalice, na primer, rotiranja mikrofon bum gore ka maksimalnu vrednost jednako je "privremeno isključi". Za informacije o ispravno funkcionisanje slušalice pogledajte Vodič za brzi početak slušalice ili vodiču za korisnike.

Rešite probleme sa zvučnika ili slušalica

Ako se uopšte ne čujete druge učesnika ili ih ne čujete dobro, možda postoji nešto nije u redu sa uređaj za reprodukciju (zvučnike ili slušalice) ili postavke.

Ako ne možete da saznate iz drugih učesnika, problem je sa jednim od njihovih mikrofona ili sa uređaj za reprodukciju.

 • Uverite se da je izabran odgovarajući uređaj.
  Pogledajte ovaj kratak video detaljna uputstva o tome kako da biste proverili postavke audio i video ili pratite dolenavedene korake.

 1. Na donjoj levoj strani glavnog prozora Skype za posao , odaberite stavku Postavke Audio uređaja.

 2. Ako želite da koristite različite uređaje za audio unosa i rezultat, odaberite Prilagođeni uređaj. Ovu selekciju otvara odvojene padajuće menije za zvučnike i mikrofon.

 3. U zvučnike padajuće liste, odaberite t reprodukcija uređaj koji želite da koristite. Ako imate samo ugrađenih zvučnika računara, videćete jednu opciju sa padajuće liste. Ako koristite slušalice ili spoljne zvučnike, uverite se da ste odabrali odgovarajuću opciju.

 4. Odaberite ikonu Reprodukuj da biste testirali zvučnike.

  Prilagođene postavke zvučnik, mikrofon i zvono – za audio uređaj

 • Napravite probni poziv.

  Napomena: Ova funkcija još uvek nije dostupno za korisnike Skype za posao online .

  • Na donjoj levoj strani glavnog prozora Skype za posao , odaberite stavku Proveri kvalitet poziva.

   Provera kvaliteta poziva za prilagođeni uređaj

   Ako možete čuti glas na probni poziv, zatim zvuka radi dobro. Problem može biti sa vezom učesnika ili mikrofon. Ako možete, tražite od učesnika koga ne čujete da pogledate ovaj Vodič za rešavanje problema sa mikrofonom.

   Ako ne čujete glas na probni poziv, nastavite sa ove korake da biste proverili postavke audio sistema u Skype za posao.

 • Proverite postavke Windows .
  Proverite jačinu zvučnika nije privremeno isključen i dovoljno visok da čujete.

  • Kliknite na ikonu zvučnik u donjem desnom uglu ekrana da biste podesili jačinu zvuka.

   Obratite pažnju na ikonu zvučnika Windows koji je prikazan na traci zadataka

   Klizač za kontrolu jačine zvuka je za sistem podrazumevani uređaj za reprodukciju. Ako imate više uređaji za reprodukciju, Skype za posao možda koristite neku drugu. Da biste promenili jačinu zvuka za druge uređaje, kliknite desnim tasterom miša na ikonu zvučnik i odaberite stavku Uređaji za reprodukciju. Kliknite desnim tasterom miša na uređaj Skype za posao koristi i odaberite stavku Svojstva. Zatim na kartici, koristite klizač za kontrolu da biste podesili jačinu zvuka.

   Ako ovi koraci pomogli, imate problem sa Windows postavke audio sistema. Microsoft ima alatku da biste automatski dijagnostikovanje i ispravljanje problema sa zvukom.

Ako je loš kvalitet zvuka – što znači da možete čuti drugih učesnika ali glas priguљeni, ili eho ili kapi i umanjite – sledeće savete koji može da pomogne.

 • Proverite uređaj za reprodukciju.
  Ako drugi učesnik zvuči tiho, možda ćete morati da se pojavi Jačina zvuka zvučnika.

  • Kliknite na ikonu zvučnik u donjem desnom uglu ekrana da biste podesili jačinu zvuka.

   Obratite pažnju na ikonu zvučnika Windows koji je prikazan na traci zadataka

   Klizač za kontrolu jačine zvuka je za sistem podrazumevani uređaj za reprodukciju. Ako imate više uređaji za reprodukciju, Skype za posao možda koristite neku drugu. Da biste promenili jačinu zvuka za druge uređaje, kliknite desnim tasterom miša na ikonu zvučnik (prikazano iznad) i odaberite stavku Uređaji za reprodukciju. Kliknite desnim tasterom miša na uređaj Skype koristi, odaberite stavku Svojstvai na kartici, koristite klizač za kontrolu da biste podesili jačinu zvuka.

 • Potvrdite izbor za kontrolu jačine zvuka i klijenta.

  • Na donjoj levoj strani glavnog prozora programa Skype za posao , kliknite na dugme Postavke Audio uređaja. Pomerite klizač govornika i Odaberite ikonu Reprodukuj da biste testirali zvučnike.

   Prilagođene postavke zvučnik, mikrofon i zvono – za audio uređaj

   Alternativno, tokom poziva to se može pristupiti iz prozora poziva tako što ćete kliknuti na dugme Kontrole poziva .

   Snimak ekrana koji prikazuje audio tastature

 • Proverite vezu.
  Ako postoje razmake ili odlaganja u zvuk, možda Internet povezivanje (ili drugih učesnika) izaziva problem. Pogledajte članak Rešavanje problema na veze u ovom vodiču.

 • Poboljšajte zvuk na drugoj strani.

  • Ako čujete buka iz pozadine u konferencijski poziv. Kliknite na dugme učesnika , a zatim pogledajte ikonu mikrofon za svakog učesnika.

   Broj učesnika u video poziva

   Ikone ukazuju na to aktivnosti i ako buka iz pozadine se podudara sa koji nisu izlagača zatim pitaj tog učesnika da biste privremeno isključili mikrofon. Ako ste izlagač, možete privremeno isključiti učesnika sami.

   Zatražite od drugih učesnika da biste pratili saveti u ovom vodiču za rešavanje problema sa mikrofonom. Postoji mnogo načina da biste poboljšali odnos govor za zvuk, koji će biti lakše da jasnije čuli učesnika.

Imate problema sa vezom sa Skype za posao pozive? Pogledajte članak Rešavanje problema za povezivanje u programu Skype za posao.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×