Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje

Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Žao nam da imate problema sa OneDrive mobilne aplikacije. Hajde da omogućimo sredi problem.

Za sve probleme sa sinhronizacijom, deljenjem i otpremanjem u usluzi OneDrive za mobilne uređaje, proverite da li možete da se povežete sa internetom. Neke aplikacije i funkcije mogu da rade samo uz Wi-Fi, u zavisnosti od postavki uređaja ili paketa mobilnih podataka.

Pratite ove korake ako automatsko otpremanje sa kamere ne funkcioniše ili ako se otpremaju samo neke slike:

 1. Proverite Wi-Fi vezu.

 2. Ako niste povezani sa Wi-Fi mrežom, potvrdite izbor mobilni OneDrive postavki za kamere otpremanje na ograničenih veza ne prebaci.

 3. Neke fotografije otpremljene u godini > mesec potfascikle u okviru rad kamere.

Ako otpremanje sa kamere predugo traje i ne možete da ga podesite ni tražite fotografije, a ne dobijate poruku o grešci, to može biti zbog toga što imate previše fotografija u kameri.

Napomena: Ovo odlaganje može biti duže ako fotografije obuhvataju prepoznavanje lica i podatke o lokaciji. Otpremanje takođe može biti sporije ako vaša internet veza daje prioritet preuzimanjima u odnosu na otpremanja.

Da biste to rešili:

 1. Smanjite broj fotografija u snimcima kamere tako što ćete premestiti neke od fotografija u drugu fasciklu.

 2. U postavkama iOS fotografija i slika isključite optimizaciju prostora za skladištenje.

 3. Neka OneDrive bude aktivan tokom noći da bi se otpremanje dovršilo. Za velike količine podataka, posebno ako se povezujete sa uslugom iCloud, otpremanje može da potraje neko vreme, a odjavljivanje ili ponovna instalacija aplikacije samo će ponovo pokrenuti proces.

  • Treba da otvorite aplikaciju OneDrive na uređaju da biste nametnuli sinhronizacije.

  • Proverite Postavke > baterija > Baterija upotrebe > OneDrive > pokretanje (opcije). Ovo će prikazati opciju za Automatsko upravljanje i opciju za Upravljanje ručno . Izaberite stavku Ručno upravljanje, a zatim omogućiti da pokrenete u pozadini.

 4. OneDrive koristi lokaciju usluge se aplikacije da biste proverili nove slike da biste sinhronizovali u pozadini. Premeštanje sa uređaja budi aplikaciju umesto aplikacije neprestano traženje nove fotografije i korišćenje više baterija.

Ako sinhronizacija ne radi, OneDrive ne pokreće ili OneDrive se otkazuje, pokušajte da ponovo instalirate OneDrive:

 1. Otvorite stavku Postavke.

 2. Izaberite stavku Aplikacije.

 3. Dodirnite stavku Upravljanje aplikacijama.

 4. Pronađite i dodirnite stavku OneDrive.

 5. Dodirnite stavku Prinudno zaustavi, a zatim stavke Obriši podatke i Obriši keš.

 6. Kada završite, deinstalirajte aplikaciju.

 7. Ponovo instalirajte aplikaciju iz usluge Google Play.

Ako sinhronizacija ne radi, OneDrive ne pokreće ili OneDrive se otkazuje, pokušajte da ponovo instalirate OneDrive:

 1. Deinstalirajte aplikaciju OneDrive tako što ćete pritisnuti i držati ikonu aplikacije OneDrive . Dodirnite „X” u uglu, a zatim na dugme Prihvati poruku o potvrdi da je izbrišete.

 2. Omogućavanje uređaja Lokaciju usluge. Promene na lokaciji se koriste za aktiviranje aktivnosti u pozadini i preporučuje se Apple. Za više informacija, posetite lokaciju Podrška za Apple.

 3. Izvršavanje „umekšane poništi” tako što će držati dugmad za San/svetlu "i" Početak "istovremeno za najmanje 10 sekundi, dok ne vidite Apple logotip. Otpustite da obe dugmad kada se pojavi Apple logotip.

 4. Ponovo instalirajte aplikaciju OneDrive iz Prodavnice aplikacija.

 5. Uverite se da OneDrive čuva-na-OneDrivedatum omogućavanjem u vaš uređaj Postavke > Opšte > Osvežavanje aplikacija.

Ako sinhronizacija ne radi, OneDrive ne pokreće ili OneDrive se otkazuje, pokušajte meke uspostavi početne vrednosti:

 1. Dok na telefon je uključena, pritisnite i držite Smanjivanje jačine zvuka + power dugmad dok telefonu vibrira i ponovo pokreće.

Imajte na umu da bi trebalo da ne dodirnete ekran uređaja tokom procesa (čak ni kada se pojavljuje odziv „slajda do struje”).

Ako to ne pomogne, možete da isprobate i teško uspostavi početne vrednosti.

 1. Pravljenje rezervne kopije podataka.

 2. Izvršavanje je teško poništavanje na telefonu.

Ako sinhronizacija ne radi, OneDrive ne pokreće ili OneDrive se otkazuje, pokušajte da uspostavite početne vrednosti aplikaciju:

 1. Otvorite aplikaciju i kliknite na meni OneDrive meni .

 2. Kliknite na dugme Postavke OneDrive postavke .

 3. Kliknite na dugme o OneDrive.

 4. Kliknite na dugme Poništi aplikacije i potvrdite radnju.

Alternativno, sa liste "aplikacija" Idite na Postavke > aplikacije > aplikacije i funkcije > OneDrive > Više opcija > Uspostavi početnu vrednost

Ako imate problema sa prve povezani sa Wi-Fi mrežom, a ne može da se poveže sa Internetom, možete da isprobate da biste rešili probleme sa Wi-Fi veze u operativnom sistemu Windows 10 Mobile.

Ako to ne pomogne, možete da isprobate i teško uspostavi početne vrednosti.

 1. Pravljenje rezervne kopije podataka.

 2. Izvršavanje je teško poništavanje na telefonu.

Preimenujte datoteku koju otpremate.

Ime datoteke sadrži znakove koji nisu dozvoljeni. Promena njeno ime tako da ne počinje ili se završava razmakom, završava tačkom ili sadrži bilo koji od ovih znakova / \ < >: * "? |

Ova imena nisu dozvoljena za datoteke ili fascikle: AUX, PRN, NUL, CON, COM0, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT0, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, LPT9

Datoteke neće otpremite ako se ne uklapa u dostupne OneDrive prostora za skladištenje. Da biste videli koliko prostora je preostalo ili dobijete još skladišta, idite na stranicu za skladištenje.

Ime datoteke (uključujući putanju) predugačko je. Ime datoteke i putanja moraju da sadrže manje od 442 znaka. Skratite ime datoteke ili imena potfascikli u usluzi OneDrive ili izaberite potfasciklu koja je bliže fascikli najvišeg nivoa, a zatim pokušajte ponovo da otpremite datoteku.

Datoteka je možda premeštena, preimenovana ili izbrisana pre nego što ste pokušali da je otpremite. Pronađite datoteku, a zatim pokušajte ponovo da je otpremite.

Napomena: možda ćete dobiti sledeću poruku ako ste premestili datoteku na računaru nakon automatsko otpremanje je došlo do.

Datoteka je možda otvorena u drugoj aplikaciji. Sačuvajte promene u datoteci, zatvorite aplikaciju, a zatim pokušajte ponovo da otpremite datoteku.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pronalaženje izgubljenih ili datoteka koje nedostaju u usluzi OneDrive

Rešavanje problema sa otpremanjem datoteka na veb sajt OneDrive

Još ispravki za nedavne probleme sa programom OneDrive

Na mreži

Pronalaženje pomoći na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u aplikaciji OneDrive ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili OneDrive for Business podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na ikonu OneDrive na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDrive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Saveti
Saopštavanje svoje lokacija može da nam pomogne da brže rešimo problem.

Sve je rešeno? Ako ste nam se obratili i OneDrive počne ponovo da radi, obavestite nas tako što ćete odgovoriti na e-poruku koju smo vam poslali.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×