Rešavanje problema sa OneDrive aplikacije za mobilne uređaje

Rešavanje problema sa OneDrive aplikacije za mobilne uređaje

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Žao nam da imate problema sa OneDrive mobilne aplikacije. Hajde da omogućimo sredi problem.

Za sve OneDrive mobilni sinhronizacije, deljenje i otpremi pitanja, proverite da li možete povezati sa Internetom. Neke aplikacije i funkcije možda rade samo sa Wi-Fi, u zavisnosti od postavki uređaja ili putem mobilnih podataka plana.

Ako automatsko kamere otpremanje ne funkcioniše, ili samo neke slike su otpremljene, sledite ove korake:

 1. Proverite Wi-Fi povezivanja.

 2. Ako niste povezani sa Wi-Fi mrežom, potvrdite izbor postavke mobilnog OneDrive za kamere otpremanje na ograničenih veza ne prebaci.

 3. Onemogući otpremanje sa kamere u postavkama OneDrive aplikaciju (možete da nađete korake za uputstva o tome kako da koristite OneDrive na iOS, OneDrive za Androidili Koristite OneDrive u operativnim sistemima Windows Phone).

 4. Idite na Veb lokaciji OneDrive i preimenujete u fascikli za rad kamere. (Pokušajte da koristite pretragu da biste ga pronašli.)

 5. Omogućavanje otpremanje sa kamere.

  Na taj način ponovo Otpremi sve kamere snimci slike sa mobilnog uređaja u oblaku. Uverite se da je vezu jaku pre nego što dovršite ove korake.

Ako otpremanje sa kamere je potrebno previše vremena da biste podesili ili potražite slike, bez daje poruku o grešci, to može biti zbog toga što imate previše fotografije u vaše kamere.

Napomena: ovaj odlaganje može biti duže ako lica prepoznavanje govora i lokaciju podataka su uključene u svoje fotografije. Otpremanje maj takođe biti sporije ako internet vezu određuje prioritet preuzimanja tokom otpremanja.

Da biste rešili ovaj problem:

 1. Smanjite broj fotografija u vaš kamere tako što ćete premestiti neke fotografije u drugu fasciklu.

 2. U okviru iOS sliku i foto postavke isključi optimizovanje za skladištenje.

 3. Ostavite OneDrive pokrenut broj da biste dovršili otpremanje. Za velike količine podataka, naročito ako se takođe povežete sa iCloud, otpremanje proces može da potraje i odjavljivanje ili ponovo instalirate aplikaciju samo će uzrokovati da biste ponovo započeli proces.

Ako sinhronizacija ne radi, ne pokreće OneDrive ili OneDrive se otkazuje, pokušajte da ponovo instalirate OneDrive:

 1. Otvorite postavke.

 2. Izaberite stavku aplikacije.

 3. Dodirnite stavku upravljanje aplikacijama.

 4. Pronađite i dodirnite stavku OneDrive.

 5. Dodirnite Sila zaustavi , a zatim stavku Obriši podatke i Obriši keš.

 6. Kad završi, deinstalirajte aplikaciju.

 7. Ponovo instalirajte aplikaciju iz Google Play.

Ako sinhronizacija ne radi, ne pokreće OneDrive ili OneDrive se otkazuje, pokušajte da ponovo instalirate OneDrive:

 1. Deinstalirajte OneDrive aplikaciju tako što ćete pritisnuti i držati ikonu aplikacije OneDrive. Dodirnite „X” u uglu, a zatim na dugme prihvati poruku o potvrdi da je izbrišete.

 2. Izvršavanje „umekšane poništi” tako što će držati dugmad za San/svetlu "i" Početak "istovremeno za najmanje 10 sekundi, dok ne vidite Apple logotip. Otpustite da obe dugmad kada se pojavi Apple logotip.

 3. Ponovo instalirajte aplikaciju OneDrive iz Prodavnice aplikacija.

 4. Uverite se da OneDrive je ažurirane omogućavanjem u vaš uređaj postavke > Opšte > Osvežavanje aplikacija u pozadini.

Možda će vam omogućava lokaciji usluge OneDrive pomoći da, naročito ako je tokom sinhronizacije pozadinu. Možete da uključite lokaciju usluge ili isključite postavke > privatnost > Lokaciju usluge.

Ako sinhronizacija ne radi, ne pokreće OneDrive ili OneDrive se otkazuje, pokušajte meke Uspostavi početne vrednosti:

 1. Dok na telefon je uključena, pritisnite i držite Smanjivanje jačine zvuka + power dugmad dok telefonu vibrira i ponovo pokreće.

Imajte na umu da bi trebalo da ne dodirnete ekran uređaja tokom procesa (čak ni kada se pojavljuje odziv „slajda do struje”).

Ako to ne pomogne, možete da isprobate i teško Uspostavi početne vrednosti.

 1. Napravite rezervnu kopiju podataka.

 2. Izvršavanje je teško poništavanje na telefonu.

Ako sinhronizacija ne radi, ne pokreće OneDrive ili OneDrive se otkazuje, pokušajte da uspostavite početne vrednosti aplikaciju:

 1. Otvorite aplikaciju i kliknite na meni OneDrive meni .

 2. Kliknite na dugme postavke OneDrive postavke .

 3. Kliknite na dugme o OneDrive.

 4. Kliknite na dugme Poništi aplikacije i potvrdite radnju.

Alternativno, sa liste "aplikacija" Idite na postavke > aplikacije > aplikacije i funkcije > OneDrive > Više opcija > Uspostavi početnu vrednost

Ako imate problema sa prve povezani sa Wi-Fi mrežom, a ne može da se poveže sa Internetom, možete da probate da Rešavanje problema sa Wi-Fi veze u operativnom sistemu Windows 10 Mobile.

Ako to ne pomogne, možete da isprobate i teško Uspostavi početne vrednosti.

 1. Napravite rezervnu kopiju podataka.

 2. Izvršavanje je teško poništavanje na telefonu.

Preimenujte datoteku koju otpremate.

Ime datoteke sadrži znakove koji nisu dozvoljeni. Promena njeno ime tako da ne počinje ili se završava razmakom, završava tačkom ili sadrži bilo koji od ovih znakova / \ < >: * "? |

Ova imena nisu dozvoljena za datoteke ili fascikle: AUX, PRN, NUL, CON, COM0, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT0, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, LPT9

Datoteke neće otpremite ako se ne uklapa u vaš dostupnog prostora za skladištenje OneDrive. Da biste videli koliko prostora je preostalo ili dobijete još skladišta, idite na stranicu za skladištenje.

Ime datoteke (uključujući putanju) je predugačka. Ime datoteke i putanja mora da sadrži manje od 442 znakova. Skratite ime datoteke ili imena potfascikli u OneDrive, ili izaberite potfasciklu koja je bliže fascikli najvišeg nivoa, a zatim pokušajte da ponovo otpremite datoteku.

Datoteka je možda premeštena, preimenovana ili izbrisana pre nego što ste pokušali da je otpremite. Pronađite datoteku, a zatim pokušajte ponovo da je otpremite.

Napomena: možda ćete dobiti sledeću poruku ako ste premestili datoteku na računaru nakon automatsko otpremanje je došlo do.

Datoteka možda otvorena u druge aplikacije Sačuvaj promene u datoteci, zatvorite aplikaciju i pokušajte da ponovo otpremite datoteku.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pronalaženje izgubljenih ili datoteka koje nedostaju u usluzi OneDrive
Rešavanje problema sa otpremanjem datoteka na Veb lokaciji OneDrive
više rešavanje problema prilikom nedavne OneDrive
U mobilnoj aplikaciji OneDrive, se uređaj da biste dobili pomoć ili deljenje povratnih informacija ili g et pomoći tako što ćete e-poštom OneDrive timu za podršku.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×