Rešavanje problema: Galerija tema sličice se ne prikazuju

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako primetite da su neke teme ili predloška sličica u galeriji prazna kada izaberete stavke datoteka > novo, postoji brzog rešenja, možete da pokušate da osvežite sličica u galeriji.

Ručno brisanje keša sličice

 1. Na računaru, izaberite stavku pokretanje Windows dugme „Start“ u operativnom sistemu Windows 8 i Windows 10 > Istraživača datoteka.

 2. Ako koristite Office 2016

  • Izaberite stavke (C:) > Korisnici > [korisničko ime] > AppData > Microsoft > Office > 16.0i pronađite fasciklu koja se zove WebServiceCache.

  Ako koristite Office 2013

  • Izaberite stavke (C:) > Korisnici > [korisničko ime] > AppData > Microsoft > Office > 15.0i pronađite fasciklu koja se zove WebServiceCache.

 3. Izaberite fasciklu u WebServiceCache i izvršite jednu od dve stvari:

  • Izbrišite fasciklu.

  • Preimenovanje fascikle na nešto po vašem izboru.

  Bilo koji od ovih izbora ručno opozovite izbor i uspostavi početne vrednosti keša sličice i kada se vratili u programu PowerPoint i izaberite stavke datoteka > novo, trebalo bi da vidite pregledi sličica teme i predloške u galeriji ponovo.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×