Razumevanje hashtags na lokaciji Outlook.com

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da označite reči i fraze u Outlook na vebu ili Outlook.com e-poruke i događaje iz kalendara da biste kreirali vezu između stavki. Ako planirate događaj, na primer, možete dodati #conference nije e-poruke o događaja i svih povezanih sastanaka. Ako izaberete #conference nije u e-poruku ili događaj, ćete biti prikazane sve instance nije – jednostavno na jednom mestu.

Dodavanje hashtags da u e-poruke ili pozive za sastanak

  1. U redu tema ili telo e-poruke ili kalendar događaja, otkucajte simbol #hash oznaku i ime oznake – na primer, #seminar – bez razmaka između simbol i imena.

    Savet : Kada počnete da kucate sa hash oznaku, pojavljuje se lista koji sadrži oznake koje već postoje. Sa liste izaberite oznaku ili kreirajte novi.

    Odaberite oznaku sa liste

  2. Otkucajte poruku.

  3. Kada završite sa kreiranjem e-poruku ili kalendar događaja, odaberite stavku Pošalji.

Pretražite sve stavke sa hash oznaku

Ne morate da koristite polje za pretragu da biste pronašli sve instance hash oznaku u poruke ili događaja. Outlook na vebu i Outlook.com nema pretrage za vas. Sve što treba da uradite je da izaberite hash oznaku u e-poruku ili kalendar događaja i prikazana je lista svih stavki sa tom hash oznaku.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×