Različite vrste brojevi telefona se koriste u Skype za posao Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Skype za posao Online koristi drugačiju vrstu brojeve telefona u zavisnosti od toga šta želite da uradite sa brojem. Skype za posao Online koristi pretplatnika brojeva koje možete da dodelite korisnicima u organizaciji i usluge brojeve koji se dodeljuju usluge kao što su PSTN konferencije, automatski telefonski sistemi ili poziva redovi. Brojevi telefona usluge imaju broja na veći istovremeno pozivanje kapacitet od pretplatnika (ili korisnika). Broj telefona usluge koje su dostupne će zavise od zemlje/regiona i tipa broja (da li je na naplatu ili besplatan telefonski broj). Ako vam je potrebna dodatni ili drugi broj tipova osim brojeve video u programu Skype za centar za administraciju preduzeća, može da prosledite zahtev za broj telefona za Microsoft telefonskih brojeva usluga desk-u.

 • Brojevi pretplatnika

  Brojevi pretplatnika se dodeljuje korisnicima i postoje dve vrste:

  • Geografski brojeva Geografski brojevi imaju vezu da biste geografski region i su najčešće. Na primer, geografski telefonskih brojeva u većini slučajeva možete koristiti samo u okviru određenog adresu, grad, država ili regiona u zemlji.

  • Osobe koje nisu geografski brojeva Osobe koje nisu geografski brojevi su Nacionalni brojeve koji nemaju relacije geografskih oblasti unutar zemlje/regiona. Na primer,-geografski brojevi često imaju isti trošak kada pozivate broj sa bilo kog mesta u okviru zemlje/regiona. Takođe, nekim zemljama kao što su Danska koji imaju samo-geografski brojeve dostupne.

 • Usluga brojeva Brojevi usluge su dostupne u nekoliko različitih tipova broj i dostupnosti se razlikuju po zemlji/regionu.

  • Naplatu usluge brojeva

   Naplatu usluge brojevi mogu da sadrže naplatu trošak pozivaocu i postoje dve vrste:

   • Geografski brojeva Geografski brojevi imaju relacije geografskih oblasti. Na primer, geografski telefonskih brojeva u većini slučajeva možete koristiti samo u okviru određenog adresu, grad, država ili regiona u zemlji.

   • Osobe koje nisu geografski brojeva Osobe koje nisu geografski brojevi su Nacionalni brojeve koji nemaju relacije geografskih oblasti unutar zemlje/regiona. Na primer,-geografski brojevi često imaju isti trošak kada pozivate broj sa bilo kog mesta u okviru zemlje/regiona.

  • Besplatan brojeva Brojevi usluga obično ne biti naplatu trošak pozivaocu. Skype za posao Online pruža nacionalni besplatne brojeve u više od 60 zemlje/regione.

   Oprez : Neke zemlje/regione i izvorne broj tipova, kao što su pozivi koje potiču sa mobilnim telefonima, možda u nekim slučajevima, biti naplatu trošak pozivaocu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×