Raspored izveštaja i obrada pretplate

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da zakažete izveštaja i pretplatu obrade za izveštaje koji su pokrenuti na server za Reporting Services izveštaje. Prilagođeni raspored može da bude definisano za isključivo korišćenje sa određenog izveštaja ili pretplate. Takođe možete da kreirate deljene raspored koji su definisana jednom i zatim upućuje više pretplata i izveštaje. Možete da kreirate ili izmenite raspored u bilo kom trenutku. Međutim, ako plana počinje da pokrenete pre nego što ste dovršili izmene, koristi se u starijoj verziji programa raspored. Izmenjeni raspored stupiti na snagu tek kada je sačuvate.

Planiranje obrada je zasnovan na lokalno vreme na serveru izveštaja.

Osnovni podaci o planiranom operacije na server za izveštaje

Planirani operacije za izveštaj servera sadržaj upravlja na serveru, korišćenje SQL Server Agent kao na mašine za planiranje. Usluga SharePoint tajmera ne koristi. SQL Server Agent mora biti pokrenut ako želite da kreirate planirani operacija. Podrazumevano izveštaj server je konfigurisan za podršku operacijama planiranja i isporuke. Ako ova funkcija je onemogućena, koristite alatke za SQL Server konfiguraciju površine da biste omogućili planiranje i isporuke.

Rasporedi se čuvaju u izveštaju server baze podataka. Na serveru na izbore izveštaj server baze podataka u česti intervalima da biste utvrdili da li postoje nove rasporede da biste pokrenuli. Server za izveštaje u pravi posao u SQL Server Agent koji se pokreće u rasporedu koju pružate. Pokretanja grupne kreira događaj koriste za aktiviranje pretplate obrada ili izveštaja. Snimci privremene izveštaja se kreiraju za internu upotrebu za podršku pretplatu obrade tako da mogu da se ažuriraju osnovnu definiciju izveštaj bez uticaja na pretplatu koja je u toku. Više informacija potražite u članku Planiranje i isporuke procesor na MSDN-u.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Konfigurisanje izveštaja za obradu bez nadzora

Planiranje obrada podataka za izveštaj

Planiranje pretplatu

Kreiranje deljene rasporeda

Pauziranje ili nastavak deljene plana

Brisanje deljenih plana

Konfigurisanje izveštaja za obradu bez nadzora

Pre nego što možete da zakažete podataka ili pretplatu obrade za izveštaj, morate da konfigurišete izvor podataka izveštaja da biste koristili uskladištene akreditive ili obrada naloga bez nadzora izveštaja. Ako koristite uskladištene akreditive, možete da skladištite samo jedan skup akreditiva, a oni će se koristiti za sve korisnike koji pokretanje izveštaja. Akreditive može biti Windows korisnički nalog ili nalog korisnika baze podataka.

Obrada naloga bez nadzora izveštaj je posebnu namenu nalog koji je konfigurisan na serveru za izveštaje. Se koristi za povezivanje sa udaljenog računara kada planiranih operacija zahteva za preuzimanje spoljnih datoteka ili obrade tako što ćete na serveru. Ako ste konfigurisali nalog, možete da ga koristite za povezivanje sa spoljnim izvorima podataka koje obezbeđuju podatke za izveštaj.

Da biste naveli uskladištene akreditive ili obradu naloga bez nadzora izveštaj, uređivanje svojstva izvora podataka izveštaja. Ako izveštaj koristi deljenog izvora podataka, uredite deljeni izvor podataka.

 1. Ako biblioteka nije već otvorena, kliknite na njeno ime na traci za brzo pokretanje. Ako ime biblioteke ne pojavi, kliknite na dugme Prikaži sav sadržaj lokacije, a zatim kliknite na ime biblioteke.

 2. Postavite pokazivač na izveštaj. Izveštaj će imati sledeće ikone: report icon .

 3. Kliknite na strelicu nadole i izaberite stavku Upravljanje izvorima podataka.

 4. Kliknite na ime izvora podataka.

 5. Kliknite na dugme uskladišteneu okviru Postavke potvrde identiteta.

 6. Unesite korisničko ime i lozinku.

 7. Ako su korisničko ime i lozinku za nalog operativnog sistema Windows, izaberite stavku koristi kao akreditivi za Windows.

 8. Kliknite na dugme U redu.

Vrh stranice

Planiranje obrada podataka za izveštaj

Možete da zakažete obrada podataka da biste preuzeli podatke za izveštaj na određene datume i vremena. Planirani proces kreira snimak podatke koje je naknadno uskladištene u izveštaju server baze podataka. Korisnici koji izaberite izveštaj koji koristi snimak podataka su obično znate koji izveštaj koristi unapred obrađene podatke. Ne postoji nijedna vizuelni indikator da izveštaj ne koristi podataka uživo. Izveštaje možete ili da preuzmete podatke na raspored ili na zahtev. Nije moguće konfigurisati izveštaja za pokretanje oba načina.

Vrh stranice

Planiranje pretplatu

Možete da kreirate pretplatu da distribuirate izveštaja. Da biste aktivirali pretplatu, korisnik koji definiše pretplatu planira kada i kako će se odviti isporuku. Iako pretplatu obrada se izvršava na server za izveštaje, SharePoint obaveštenje funkcije se koriste za pristup pretplatu stranice koje definišete kako i kada se obrađuje pretplatu. Možete da definišete samo pretplate na izveštaje. Ne možete da se pretplatite na izveštaj modela ili resursa datoteke koje su takođe uskladišteni na SharePoint lokaciji.

Vrh stranice

Kreiranje deljene rasporeda

Deljene rasporedi su multipurpose shedules koje obezbeđuju informacije o rasporedu spreman za upotrebu na bilo koji broj izveštaja ili pretplate. Kreiranje deljene raspored jednom, a zatim referencu u pretplatu ili svojstva stranice kada je potrebno da biste naveli informacije o rasporedu. Deljene rasporede mogu biti centralno upravlja pauziranim i nastavili. Međutim, morate da uredite prilagođeni raspored ručno da biste sprečili izveštaj ili pretplatu pokretanje.

Deljene rasporede se kreiraju na stranicama aplikacije na SharePoint lokaciji. Možete da identifikujete određeni raspored tako što ćete opisno ime. Ako ime nije naveden, možete da ga identifikujete kroz činjenice o rasporedu, kao što su njen obrazac ponavljanja ili datuma i vremena kada se pokrene.

Morate biti administrator lokacije za kreiranje, izmena ili brisanje deljene rasporede na SharePoint lokaciji. Međutim, prilagođene rasporede mogu da se kreiraju pojedinačni korisnici koji imaju dozvolu za upravljanje izveštaja ili kreirajte pretplate.

 1. Izaberite stavku Radnje na lokaciji.

 2. Izaberite stavku Postavke lokacije.

 3. Kliknite na dugme Izmeni sve postavke lokacije.

 4. U odeljku Reporting Services, izaberite stavku Upravljanje rasporedima dele.

 5. Kliknite na dugme Dodaj raspored da biste otvorili stranicu Raspored svojstva .

 6. Unesite opisno ime za raspored. Na stranicama aplikacije koristi se za rad sa Reporting Services izveštaji, to ime će se pojaviti u padajuće liste na stranicama definiciju raspored u celoj lokaciji. Izbegavajte dugo imena koja se teško čitaju. Pratite konvencije za imenovanje koja postavlja većina opis informacija na početku ime.

 7. Odaberite frekvenciju. U zavisnosti od učestalosti odaberite raspored opcija koje se pojavljuju na stranici može promeniti za podršku to učestalost (na primer, ako odaberete meseca, ime svakog meseca će se pojaviti na stranici).

 8. Definisanje raspored. Ne u svim raspored kombinacije mogu biti podržana u jednom planu.

 9. Postavite datum početka i završetka.

 10. Kliknite na dugme U redu.

Vrh stranice

Pauziranje ili nastavak deljene plana

Možete da postavite pokazivač i nastavili deljene raspored koji se koristi. Pauziranje deljene raspored pruža način da privremeno zamrzavanje raspored koji se koristi za aktiviranje izveštaj obrada i pretplate. Samo deljeni rasporede možete pauziranim i nastavili. Ne možete da postavite pokazivač rasporede specifične za izveštaj.

Ne možete da postavite pokazivač i nastavili obrada izveštaja koji je u toku. Možete samo da postavite pokazivač i nastaviti rasporede koje se nalaze u redosledu planiranje usluge SQL Server Agent. Posao koji je u toku je izvan opsega za mašine za planiranje.

Dok je pauziran deljene raspored, sve operacije koji je dozvoljeno da padne. Nakon što nastavite sa radom deljene raspored, izveštaja i pretplatu obrada javlja sledećeg planiranog vremena pomoću lokalno vreme servera. Na serveru ne ispravlja planiranih operacija koje bi došlo do raspored nije bio pauziran.

 1. Izaberite stavku Radnje na lokaciji.

 2. Izaberite stavku Postavke lokacije.

 3. Kliknite na dugme Izmeni sve postavke lokacije.

 4. U odeljku Reporting Services, izaberite stavku Upravljanje rasporedima dele.

 5. Izaberite raspored i kliknite na dugme Pauziraj (ili biografiju ako već je pauziran raspored).

Vrh stranice

Brisanje deljenih plana

Ručno deljene raspored mora biti izbrisan. Ako izbrišete deljenu raspored koji se koristi, Nenavedene prilagođene rasporede (to jest, prilagođeni raspored koji sadrži informacije datuma ili vremena) se zamenjuje sve reference na njega.

Brisanje plana i uzrokuje da istekne se razlikuju. Datum isteka se koristi da biste zaustavili plana, ali se ne briše. Zato što analize koriste se za automatizovanje izveštaja servera operacije, oni se nikada ne automatski brišu. Istekle rasporede pruža dokaze izveštaj administratorima servera o tome zašto je odjednom prestao automatizovanog procesa. Bez prisustva istekle raspored, administrator servera izveštaj možda pogreљio problem ili nepotrebne vreme pokušavate da rešite potpuno funkcionalan proces.

Istekle deljene rasporede ostaje na listi deljeni rasporede. Status ovo polje označava da li je istekla raspored. Možete obnoviti raspored tako što ćete produžiti datum završetka ili referencu na rasporedu možete da uklonite ako vam više nije potrebna.

 1. Izaberite stavku Radnje na lokaciji.

 2. Izaberite stavku Postavke lokacije.

 3. Kliknite na dugme Izmeni sve postavke lokacije.

 4. U odeljku Reporting Services, izaberite stavku Upravljanje rasporedima dele.

 5. Izaberite raspored i kliknite na dugme Izbriši.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×