Raspoređivanje i upravljanje aplikacija za mobilne uređaje

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Mobilni korisnici koriste aplikacije da biste dobili poslova gde god da su. Da, ali treba da obezbedi vaše poslovne informacije. Dozvoli korisnicima instaliranje mobilne aplikacije za Office i Office 365, zatim pomoć obezbedi podatke za upravljanje mobilnim uređajima (uključen sa sistemom Office 365), Microsoft Intune ili Microsoft Enterprise Mobility Suite.

Omogućite korisnicima da instalirate aplikacije za mobilne uređaje

Vaši korisnici možete da instalirate i podesite sve aplikacije uključen sa pretplatom na Office 365 na Android, iOS ili Windows telefonima i tablet računare. Office i Office 365 ponudi ove aplikacije:

  • Office aplikacije za osnovne: Word, PowerPoint, Excel, OneNote

  • Office Lens

  • Outlook

  • OneDrive

  • Skype ili Skype za posao

  • SharePoint

  • Yammer

Ovaj članak deljenje sa korisnicima tako da možete da instalirate aplikacije: Podešavanje sistema Office aplikacije i e-pošte na mobilnom uređaju.

Bezbedno informacije pomoći: upravljanje mobilnim uređajima i aplikacija

Važno je da korisnici moći da se povežete sa podacima u vašoj organizaciji iz mobilne telefone i tablet računare. Da, ali veoma je važno da ćete moći da zaštitite te informacije, čak i na svojim uređajima. Koristite sledeća rešenja da biste zaštitili podatke u sistemu Office 365:

Upravljanje mobilnim uređajima   

Upravljanje mobilnim uređajima (MDM) za Office 365 omogućava vam da zaštitite podatke Office 365 na mobilnim uređajima.

Pregled upravljanje mobilnim uređajima (MDM) za Office 365

Microsoft Intune   

Možete da koristite Microsoft Intune ako želite da imate mesto za upravljanje radne površine i mobilnog uređaja ili ako želite da postavite smernice za zaštitu podataka u aplikacije, čak i na uređaj upisan u Intune.

Izbor između MDM za Office 365 i Microsoft Intune

Zaštita aplikacije podataka pomoću mama smernice

Enterprise Mobility paketa   

Tražite predstavlja kompletno rešenje za jedinstveno prijavljivanje i upravljanje mobilnim uređajima za Microsoft aplikacije i druge usluge? Enterprise Mobility paket vam daje sveobuhvatna rešenje za iOS, Android, Windows, Windows 10 i preko 2 500 popularne SaaS aplikacije.

Enterprise Mobility paket.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže grešaka u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×