Raskidanje veze između Excel tabele i SharePoint liste

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. Potražite pronađete verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku za referencu.

Kad raskinete vezu sa Microsoft Office Excel tabela koju je izvesti prilagođene lista na lokaciji Windows SharePoint Services , povezivanje sa tom Windows SharePoint Services listom se uklanja. Tabele će ostati netaknuta na radni list i SharePoint lista će ostati na SharePoint lokaciji, ali neće moći da biste ažurirali tabelu sa promenama koje su napravljene na SharePoint listi.

Važno : Kad raskinete vezu tabele sa njenim odgovarajuće SharePoint liste, je veza prekinuta trajno. Ne možete da opozovete Raskidanje veze ili vraćanje veze.

  1. U radnom listu kliknite na bilo koje mesto u tabeli čiju vezu sa SharePoint listom želite da raskinete.

    Savet : Time se prikazuje kontekstualna kartica Alatke za tabele, u okviru koje se pojavljuje kartica Dizajn.

  2. Na kartici Dizajn, u grupi Spoljni podaci kliknite na dugme Raskini vezu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×