Radnja makroa RunMenuCommand

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da koristite radnju makroa RunMenuCommand u Access bazama podataka radne površine da biste pokrenuli ugrađenu Pristup komandu.

Napomena : Početak u programu Access 2010, makroa RunCommand je preimenovana u RunMenuCommand. Argument za ovu radnju makroa ostaje nepromenjeno.

Podešavanje

Radnja RunMenuCommand ima sledeći argument radnje.

Argument radnje

Opis

Komanda

Ime komande koju želite da pokrenete. Polje Komanda prikazuje dostupne ugrađene komande u programu Access, po abecednom redosledu. Ovo je obavezan argument.

Napomene

RunMenuCommand radnju možete da koristite da biste pokrenuli komandu programa Access sa prilagođene traka sa menijima, opšta traka sa menijima, prilagođenog priručnog menija ili opšti priručni meni.

Možete da koristite RunMenuCommand radnju u makrou sa uslovnim izrazima za pokretanje komande u zavisnosti od određenih uslova.

Kada konvertujete Access bazu podataka iz prethodne verzije programa Access, neke komande možda neće biti dostupna. Komande možda preimenovane, premeštene u drugi meni ili možda više neće biti dostupne u programu Access. Nije moguće konvertovati DoMenuItem radnje za takve komande RunMenuCommand radnje. Kada otvorite makro, Access će prikazati RunMenuCommand radnje sa prazan argument komande za takve komande. Morate da uredite makro i Unesite važeći argument komande ili brisanje RunMenuCommand radnje.

Da biste pokrenuli radnju RunMenuCommand u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula, koristite metod RunCommand objekta aplikacija . (Ovo je jednaka RunCommand metod objekta DoCmd .)

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×