Radnja makroa RestoreWindow

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da koristite radnju makroa RestoreWindow u Access bazama podataka za računare da biste vratili uvećani ili umanjeni prozor na prethodnu veličinu.

Napomena : Početak u programu Access 2010, vraćanje u prethodno stanje makro je preimenovana u RestoreWindow.

Napomena : Radnja makroa nije moguće primeniti kôd windows u programu Visual Basic Editor. Informacije o tome kako da utiče na kôd operativnog sistema windows, pogledajte temu svojstvo status prozora pretraživača .

Postavka

Radnja makroa RestoreWindow nema argumente.

Napomene

Radnja makroa radi na izabrani objekat. Ako je objekat bio umanjen, možete da najpre je izaberite tako što ćete koristiti radnju makroa " SelectObject " i vratili ga na prethodnu veličinu tako što ćete koristiti radnju makroa RestoreWindow .

Možete da koristite radnju makroa MoveAndSizeWindow da biste premestili ili promenili veličinu prozora koji ste vratili.

Radnja makroa RestoreWindow ima isti efekat kao kada kliknete na dugme " Vraćanje u prethodno stanje " u gornjem desnom uglu prozora ili izabrati komandu vratite u prethodno stanje na meni kontrola za prozor.

Da biste pokrenuli radnju RestoreWindow u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula, koristite metod Vraćanje u prethodno stanje objekta DoCmd .

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×