Radnja makroa MaximizeWindow

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako Pristup je konfigurisan da koristi preklopne prozore umesto dokumenata sa karticama, možete da koristite radnju makroa MaximizeWindow da biste povećali aktivni prozor tako da ispuni prozora programa Access. Ova radnja će vam dozvoliti da vidite koliko objekta u aktivnom prozoru moguće.

Napomena : Ovu radnju nije moguće primeniti kôd windows u programu Visual Basic Editor. Informacije o tome kako da utiče na kôd operativnog sistema windows, pogledajte temu svojstvo status prozora pretraživača .

Napomena : Početak u programu Access 2010, radnju makroa "Maximize" je preimenovana u MaximizeWindow.

Napomena : Radnja makroa "MaximizeWindow" nije dostupna u Access Veb aplikacije.

Podešavanje

Radnja makroa MaximizeWindow nema argumente.

Primedbe

Ova radnja ima isti efekat kao što ćete kliknuti na dugme Uvećaj u gornjem desnom uglu prozora ili kliknuti na dugme Uvećaj na meni kontrola za prozor.

Možete da koristite radnju makroa Vraćanje u prethodno stanje da biste vratili uvećani prozor na prethodnu veličinu.

Saveti

  • Možda ćete morati da koristite radnju makroa " SelectObject " Ako prozor koji želite da uvećate nije aktivni prozor.

  • Kada uvećate prozor u programu Access, svih ostalih prozora su takođe uvećan kada ih otvorite ili pređete na njih. Međutim, iskačući obrasci nisu uvećana. Ako želite obrazac da biste zadržali njegovu veličinu kada su uvećan ostalih prozora, postavite svojstvo iskačućegda.

Da biste pokrenuli radnju makroa MaximizeWindow u programu Visual Basic for Applications modulu, koristite metod objekta DoCmd .

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×