Radnja makroa DisplayHourglassPointer

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da koristite radnju makroa DisplayHourglassPointer u Access bazama podataka za računare da biste promenili pokazivač miša u sliku sa hourglass (ili drugu ikonu koju ste odabrali) dok je pokrenuta makro . Radnja makroa da predstavljaju vizuelni pokazatelj koji se makro izvršava. Ovo je posebno korisno kada radnje makroa ili sam makro potrebno mnogo vremena da biste pokrenuli.

Važno : Početak u programu Access 2010, radnju makroa " Hourglass " je preimenovana u DisplayHourglassPointer.

Napomena : Radnja makroa "DisplayHourglassPointer" nije dostupna u Access Veb aplikacije.

Podešavanje

Radnja makroa DisplayHourglassPointer ima sledeći argument.

Argument radnje

Opis

Hourglass na

U okviru Hourglass na izaberite stavku da (prikazivanje ikone) ili ne (Prikaz normalnog pokazivača miša). Podrazumevana vrednost je da.

Primedbe

Ovu radnju često koristite ako ste isključili eho tako što ćete koristiti radnju eho . Kada je eho isključen, Pristup obustavlja osvežavanje ekrana dok se makro ne završi.

Access automatski postavlja argument Hourglass na da ne kada se makro dovrši.

Napomena : 

  • Microsoft Windows, ovo je ikona koju ste postavili za zauzet u dijalogu " Svojstva miša " na Windows kontrolnoj tabli.

  • Ako želite, možete izabrati drugu ikonu.

Da biste pokrenuli radnju makroa DisplayHourglassPointer u u modulu Visual Basic for Applications (VBA), koristite metod objekta DoCmd .

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×