Radnja makroa „TransferSQLDatabase“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U programu Access projekat (* .adp), možete da koristite radnju makroa " TransferSQLDatabase " da biste preneli Microsoft SQL Server 7.0 ili noviju bazu podataka u drugu SQL Server 7.0 ili novije verzije baze podataka. Više informacija o prenos baze podataka, pogledajte dokumentaciju za SQL Server.

Napomena : Ova radnja neće biti dozvoljeno ako baza podataka nije pouzdani.

Napomena : Access 2010 je poslednju verziju koja podržava Access projekti sa podacima.

Podešavanje

Radnja makroa " TransferSQLDatabase " ima sledeće argumente.

Argument radnje

Opis

Servera

Ime SQL Server 7.0 ili novije verzije servera baze podataka koju kopirate.

Baze podataka

Ime za novu bazu podataka koja će biti kreirana na odredišnom serveru.

Koristi pouzdanu vezu

Određuje da li ili ne postoji je pouzdana veza sa SQL serverom. Ako postavite na da, a zatim je pouzdani veza i za prijavljivanje i lozinku argumenti nisu neophodni. Ako se podesi na ne, prijavljivanje i lozinka argumenti nisu potrebne. Podrazumevana vrednost je da.

Kada koristite pouzdanu vezu, bezbednost SQL servera integriše sa bezbednošću operativnog sistema Windows za pružanje jedinstveno prijavljivanje na mrežu i baze podataka.

Prijavljivanje

Ime za prijavljivanje na odredišnom serveru.

Lozinku

Lozinka za argument prijavljivanje . Ovu lozinku uskladišten kao tekst u Access projekat, ali je skriven tokom prenosa baze podataka.

Prenesi kopirane podatke

Navodi da li želite da uključite podatke u prenosa baze podataka. Kada je podešeno na da, obuhvataju se podaci za sve tabele, zajedno sa svim strukturama podataka proširena svojstva i objekata baze podataka. Kada je podešeno na ne, bez podataka uključen je iz tabele. Samo strukturu tabele i proširena svojstva se kreiraju na odredišnom serveru, zajedno sa drugim objektima baze podataka (osim dijagrama baze podataka). Podrazumevana vrednost je da.

Primedbe

Nije moguće izvršiti druge operacije dok se prenosi bazu podataka.

Radnja makroa TransferSQLDatabase , podrazumevano kopira podatke, definicije podataka, objekte baze podataka i proširena svojstva, kao što su podrazumevane vrednosti, tekstualna ograničenja i vrednosti za pronalaženje.

Postoje zahtevi za prenos baze podataka:

  • Morate biti član uloge sysadmin na odredišnom serveru (ne zahteva posebna uloga na izvorni server).

  • Trenutni SQL server povezan sa Access projekat (* .adp) i prenosite bazu podataka na odredišnom serveru mora biti SQL Server verzije 7.0 ili novije verzije.

Napomena : Povezani serveri se ne prenose tokom operacije prenosa baze podataka.

Da biste pokrenuli radnju makroa " TransferSQLDatabase " u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula, koristite metod TransferSQLDatabase objekta DoCmd .

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×