Radnja makroa „StopAllMacros“

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Radnja makroa " StopAllMacros " možete da koristite u Access bazama podataka za računare da biste zaustavili sve makroe koji su trenutno pokrenuti.

Podešavanje

Radnja makroa " StopAllMacros " nema argumente.

Primedbe

Ova radnja se najčešće koristi kada se zbog greške je potrebno da biste zaustavili sve makroe. Možete da koristite izraz uslovne naredbe u red radnje na makro koji sadrži ovu radnju. Kada izraz ima vrednost True (– 1), Pristup zaustavlja sve makroe.

Na primer, možda ćete morati makro koji prikazuje okvir za poruku kao jedna od broja složene radnje, uključujući i izvršavanje drugih makroa. Ako korisnik klikne na dugme Otkaži u ovom polju za poruku, Radnja makroa " StopAllMacros " možete zaustaviti sve makroe koji su pokrenuti.

Ako makro ima koristila eho ili SetWarnings radnje za eho ili prikaz sistemskih poruka, radnju makroa " StopAllMacros " automatski uključuje ih nazad.

Ova radnja nije dostupna u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×