Radnja makroa „SingleStep“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Radnja makroa " SingleStep " možete da koristite u Access bazama podataka za računare da biste pauzirali izvršenje makroa i otvorili dijalog Makro u jednom koraku .

Podešavanje

Radnja makroa " SingleStep " nema argumente.

Primedbe

  • Korišćenje SingleStep radnje za rešavanje problema makro koji ne radi ispravno. Možete da dodate radnju SingleStep makrou pre nego što radnju koju sumnjate da je možda uzrok problema. Radnja pauzira makro i otvara se dijalog Makro u jednom koraku . Ovaj dijalog prikazuje informacije o tekućoj radnji makroa, kao što su ime makroa koji su navedeni uslove, ime radnje, argumenti i broj greške, ako je primenljivo. U dijalogu kliknite na dugme korak da biste prešli na sledeću radnju makroa, Zaustavi sve makroe da biste zaustavili trenutni makro i koje koriste makroe ili Nastavi da biste zaustavili korak po korak i nastavite normalno izvršavanje makroa.

  • Radnja SingleStep ima sličan efekat kliku U jednom koraku u grupi Alatke na kartici " Dizajn " u prozoru makroa. Razlika između ovo i pokrenuli radnju SingleStep je da tako što ćete pokrenuti radnju, možete da postavite radnje u makro tačno tamo gde želite da započne. Na taj način ne morate da prođete kroz sve prethodne radnje da biste došli do onu koju želite da ispitate. Sa druge strane, kada izaberete stavku U jednom koraku u prozoru makroa, morate da to uradite pre nego što pokrenete makro. U tom slučaju, korak po korak počinje na prvoj radnji u makrou.

Napomena : Ako ste koracima do kraja makroa bez kliknuti na dugme Nastavi, jedan korak po korak će važiti i kada se makro završi. Svaki sledeći makro pokrenete počeće u jednom koraku režimu. Da biste isključili korak po korak, kliknite na dugme Nastavi u dijalogu Makro u jednom koraku ili pomoću makroa koji je otvoren u prikazu dizajna, na kartici Dizajn , u grupi Alatke kliknite na Korak po korak tako da se više ne izabere.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×