Radnja makroa „ShowAllRecords“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da koristite radnju makroa " ShowAllRecords " u programu Access baze podataka za računare da biste uklonili sve primenjene filter iz aktivnog tabela, upit rezultujući skupili obrazaci da prikažete sve zapise u tabelu ili rezultat skupa ili sve zapise u osnovnoj tabeli ili upitu obrasca.

Podešavanje

Radnja makroa " ShowAllRecords " nema argumente.

Primedbe

Možete da koristite ovu radnju makroa da biste se uverili da se svi zapisi (uključujući promenjene ili nove zapise) prikazuju za tabelu, skup rezultata upita ili obrasca. Ova radnja dovodi do na ponovno slanje upita zapisa za obrazac ili podobrazac.

Takođe možete da koristite ovu radnju da biste uklonili sve filtere primenjene sa ApplyFilter radnju makroa komande " Filter " na kartici Početak ili Ime filtera ili Gde uslov argumenata radnje makroa " OpenForm ".

Ova radnja ima isti efekat kao i kliknuti na dugme Preklopnik filtera na kartici Početak ili kliknuti desnim tasterom miša na filtrirano polje i izabrati stavku Obriši filter iz... u prikazu obrasca, prikazu rasporeda ili prikazu lista sa podacima.

Da biste pokrenuli radnju ShowAllRecords u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula, koristite metod ShowAllRecords objekta DoCmd .

Primer

Primena filtera korišćenjem makroa

Sledeći makro sadrži skup radnji, svaka od njih filtrira zapisa za obrazac liste telefona klijenta. Prikazuje upotrebu ApplyFilter"," ShowAllRecords"i" GoToControl radnji makroa. Takođe prikazuje upotrebu uslova za određivanje preklopnog dugmeta u grupi opcija koje ste izabrali u obrascu. Svaki red u radnji je povezan sa preklopno dugme koje bira skup zapisa, počevši od A, B, C, i tako dalje ili sve zapise. Ovaj makro bi trebalo da bude priložen AfterUpdate događaja grupe opcija CompanyNameFilter.

Uslov

Radnja

Argumenti: podešavanje

Komentar

[Filteri ime kompanije] = 1

ApplyFilter

Uslov Where: [Ime kompanije] kao što su "[AAÁÂAÄ] *"

Filter za imena preduzeća koja počinju slovom A, À, Á, Â, Ã ili Ä.

[Filteri ime kompanije] = 2

ApplyFilter

Uslov Where: [Ime kompanije] kao što su "B *"

Filter za imena preduzeća koja počinju slovom B.

[Filteri ime kompanije] = 3

ApplyFilter

Uslov Where: [Ime kompanije] kao što su "[CÇ] *"

Filter za imena preduzeća koja počinju slovom C ili Ç.

... Redovi radnje od D do Y imaju isti format kao od A do C...

[Filteri ime kompanije] = 26

ApplyFilter

Uslov Where: [Ime kompanije] kao što su "[ZAOA] *"

Filter za imena preduzeća koja počinju slovom Z, Æ, Ø ili Å.

[Filteri ime kompanije] = 27

ShowAllRecords

Prikazivanje svih zapisa.

[RecordsetClone].[RecordCount]>0

GoToControl

Ime kontrole: ime preduzeća

Ako se vraćaju zapisi za izabrano slovo, premestite fokus na kontrolu „ImePreduzeća“.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×