Radnja makroa „SetDisplayedCategories“

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Radnja makroa " SetDisplayedCategories " možete da koristite u Access bazama podataka za računare da biste naveli kategorija koje se prikazuju u okviru Pređi na kategoriju na naslovnoj traci okna za navigaciju. Na primer, ako želite da sprečite korisnike da se prebacujete u oknu za navigaciju tako da prikazuje objekte sortirane po Datum kreiranja, možete da koristite ovu radnju da biste sakrili tu opciju na naslovnoj traci padajuće liste.

Podešavanje

Radnja makroa " SetDisplayedCategories " ima sledeće argumente.

Argument radnje

Opis

Prikaži

Kliknite na dugme da da biste prikazali kategorije. Izaberite stavku bez da biste ih sakrili.

Kategorija

Unesite ili izaberite ime kategorije koju želite da prikažete ili sakrijete. Ostavite prazno da biste prikazali ili sakrili sve kategorije.

Primedbe

  • Natpis na naslovnoj traci okna za navigaciju ukazuje na filter, da li je trenutno aktivan. Kliknite bilo gde na traci da biste prikazali padajuće liste. Stavke koje kontroliše ova radnja makroa nalaze se u okviru Pređi na kategoriju.

  • Ova radnja samo omogućava ili onemogućava prikaz navedenu kategorije ili kategorije; Ne izvršava sve Prebacivanje prikaza okna za navigaciju. Na primer, ako prikaz objekte sortirane po Datumu kreiranja i koristite radnju makroa " SetDisplayedCategories " da biste onemogućili opciju Datum kreiranja , Access ne prelazi u oknu za navigaciju na drugu kategoriju.

  • Da biste pokrenuli radnju makroa " SetDisplayedCategories " u VBA modulu, koristite metod SetDisplayedCategories objekta DoCmd .

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×