Radnja makroa „RemoveAllTempVars”

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Radnja makroa " RemoveAllTempVars " možete da koristite u Access bazama podataka za računare da biste uklonili sve privremene promenljive koji ste kreirali tako što ćete koristiti radnju makroa " SetTempVar ".

Podešavanje

Radnja makroa " RemoveAllTempVars " nema argumente.

Primedbe

  • Možete da imate do 255 privremene promenljive definisana u isto vreme. Ako ne uklonite privremenu promenljivu, ona će ostati u memoriji dok ne zatvorite bazu podataka ili projekat. Preporučuje se da biste uklonili privremene promenljive kada ste završili da ih koristite.

  • Access automatski uklanja sve privremene promenljive kada zatvorite bazu podataka ili projekat.

  • Da biste uklonili jednu privremenu promenljivu, koristite na RemoveTempVar radnju i postavite argument na ime privremene promenljive koju želite da uklonite.

  • Da biste pokrenuli radnju RemoveAllTempVars u VBA modulu, koristite metod TempVarsTempVars objekta.

Primer

Sledeći makro ilustruje kako se kreira privremena promenljiva, koristi u uslovu i okviru za poruku, a zatim uklonite privremene promenljive tako što ćete koristiti radnju RemoveAllTempVars .

Uslov

Radnja

Argumenti

SetTempVar

Ime: MojaProm

Izraz: InputBox ("Unesite broj koji nije nula.")

[TempVars]! [MojaProm] <> 0

MsgBox

Poruka: = "Vi ste uneli" & [TempVars]! [MojaProm] & "."

Zvučni signal: da

Tip: informacija

RemoveAllTempVars

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×