Radnja makroa „PrintOut“

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da koristite radnju makroa " PrintOut " u programu Access baze podataka za računare da biste odštampali aktivni objekat u otvorenoj bazi podataka. Možete da odštampate listove sa podacima, izveštaji, obrasci, stranicama za pristup podacima i module.

Napomena : Radnja makroa neće biti dozvoljeno ako baza podataka nije pouzdani. Za više informacija o omogućavanju makroa.

Podešavanje

Radnju makroa " PrintOut " ima sledeće argumente.

Argument radnje

Opis

Opseg štampanja

Opseg za štampanje. Kliknite na dugme sve (korisnik može da štampa svi objekti), Izbor (korisnik može da štampa deo objekat koji je izabran) ili stranice (korisnik može da navede opseg stranica u argumentima Stranice iz i Stranica ) u okviru Opseg štampanja u odeljku Argumenata radnje okna "Izrada makroa". Podrazumevana vrednost je sve.

Stranica sa

Prva stranica da biste odštampali. Štampanje počinje na vrhu ove stranice. Ovaj argument je neophodan ako izaberete stranica u okviru Opseg štampanja .

Stranica

Poslednja stranica da biste odštampali. Štampanje se završava na dnu ove stranice. Ovaj argument je neophodan ako izaberete stranica u okviru Opseg štampanja .

Kvalitet štampanja

Kvalitet štampanja. Kliknite na dugme visoko, srednje, niskoili radna verzija. Donje kvalitet, brže objekat se štampa. Podrazumevana vrednost je visoko.

Kopija

Broj kopija za štampanje. Podrazumevana vrednost je 1.

Uparivanje kopija

Kliknite na dugme da (uparivanje odštampane kopija) ili ne (uparivanje kopija). Objekat mogu štampati brže ako je ovaj argument je postavljeno na ne. Podrazumevana vrednost je da.

Primedbe

Ova radnja je slična da izaberete objekat, a zatim izabrati stavke datoteka > Odštampaj. (Imajte u vidu u programu Access 2007 koji treba da bude Dugme Microsoft Office Slika dugmeta , a zatim kliknuti na dugme Odštampaj.) Uz ovu radnju, međutim, bez Štampanje pojavljuje se dijalog.

SAVET

Ako imate određene postavke štampanja koje često koristite, kreirajte makro koji sadrži radnju otisak sa ovim postavkama u njenim argumentima.

Argumenti za ovu radnju odgovaraju opcije u dijalogu Štampanje . Međutim, za razliku od dijaloga Pronalaženje i zamena "radnju FindRecord " i postavke argumenta se ne dele sa opcije dijaloga Štampanje .

Da biste pokrenuli radnju " PrintOut " u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula, koristite metod otisak objekta DoCmd .

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×