Radnja makroa „OpenTable“

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Radnja makroa " OpenTable " možete da koristite u Access bazama podataka za računare da biste otvorili tabelu u prikaz lista sa podacima, prikaz „Dizajn“ili pregled pre štampanja. Takođe možete da izaberete režim za unos podataka za tabelu.

Podešavanje

Radnja OpenTable ima sledeće argumente.

Argument radnje

Opis

Ime tabele

Ime tabele da biste otvorili. Polje Ime tabele u odeljku Argumenata radnje u oknu "Izrada makroa" prikazuje sve tabele u trenutnoj bazi podataka. Ovo je neophodno.

Ako pokrenete makro koji sadrži radnju OpenTable u baza podataka biblioteke, Pristup traži tabelu sa ovim imenom prvo u bazi podataka biblioteke, a zatim u trenutnoj bazi podataka.

Prikaz

Prikaz u kojem će se otvoriti tabelu. Kliknite na list sa podacima"," Dizajn"," Pregled pre štampanja"," izvedene tabele, ili izvedenog grafikona u okviru Prikaz . Podrazumevana vrednost je lista sa podacima.

Režim podataka

Režim unosa podataka za tabelu. Ovo se primenjuje samo na tabele otvorene u prikazu lista sa podacima. Kliknite na dugme Dodaj (korisnik može da doda nove zapise, ali ne možete da uređujete postojeće zapise), uredite (korisnika možete da uređujete postojeće zapise i da biste dodali nove zapise) ili Samo za čitanje (korisnik može samo da pogleda zapise). Podrazumevana vrednost je uredite.

Primedbe

Ova radnja je slična kliknuti dvaput na tabelu u oknu za navigaciju ili kliknuti desnim tasterom miša na tabelu u oknu za navigaciju i izbor prikaza.

savet

Tabelu možete da prevučete iz okna za navigaciju da biste makro red radnje. To će automatski kreirati OpenTable radnju koja otvara tabelu u prikazu lista sa podacima.

Da biste pokrenuli radnju OpenTable u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula, koristite metod OpenTable objekta DoCmd .

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×