Radnja makroa „OpenDiagram“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U programu Access projekat (* .adp), možete da koristite radnju makroa " OpenDiagram " da biste otvorili dijagram baze podataka u prikaz „Dizajn“.

Napomena : Ova radnja neće biti dozvoljeno ako baza podataka nije pouzdani.

Napomena : Access 2010 je poslednju verziju koja podržava Access projekti sa podacima.

Podešavanje

Radnja makroa " OpenDiagram " ima sledeći argument.

Argument radnje

Opis

Ime dijagrama

Ime dijagram baze podataka da biste otvorili. Polje Ime dijagram u odeljku Argumenata radnje makroa prozora za dizajn prikazuje sve dijagrame baze podataka u trenutnoj bazi podataka. Ovo je neophodno.

Ako pokrenete makro koji sadrži radnju OpenDiagram u baza podataka biblioteke, Pristup prvo traži dijagram sa ovim imenom u biblioteci baze podataka, a zatim u trenutnoj bazi podataka.

Primedbe

Ova radnja je slična dvaput kliknite na dijagram baze podataka u oknu za navigaciju ili kliknuti desnim tasterom miša na dijagram baze podataka u oknu za navigaciju, a zatim izabrati stavku Prikaz dizajna.

Savet

Dijagram baze podataka možete da prevučete iz okna za navigaciju u prozoru dizajna makroa. To će automatski kreirati OpenDiagram radnju koja otvara dijagram baze podataka u prikazu dizajna.

Da biste pokrenuli radnju makroa " OpenDiagram " u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula, koristite metod OpenDiagram objekta DoCmd .

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×