Radnja makroa „OpenDataAccessPage“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Radnja makroa " OpenDataAccessPage " možete da koristite da biste otvorili stranica za pristup podacima u prikaz „Stranica“ ili prikaz „Dizajn“.

Napomena : Access 2007 je poslednju verziju koja podržava otvaranje podatke pristup stranicama.

Napomena : Ova radnja neće biti dozvoljeno ako baza podataka nije pouzdani.

Podešavanje

Radnja makroa " OpenDataAccessPage " ima sledeće argumente.

Argument radnje

Opis

Ime stranice za pristup podacima

Ime stranice da biste otvorili. Polje Ime stranice Access podataka u odeljku Argumenata radnje okna "Izrada makroa" prikazuje sve stranice u trenutnoj bazi podataka. Ovo je neophodno.

Ako pokrenete makro koji sadrži radnju makroa " OpenDataAccessPage " u baza podataka biblioteke, Microsoft Office Access 2007 prvo traži stranicu sa ovim imenom u biblioteci baze podataka, a zatim u trenutnoj bazi podataka.

Prikaz

Prikaz u kojem će se otvoriti stranica za pristup podacima. Kliknite na dugme Potraži ili Dizajn u okviru Prikaz . Podrazumevana vrednost je Potraži.

Primedbe

Ova radnja je slična dvostrukim stranica za pristup podacima u oknu za navigaciju ili kliknuti desnim tasterom miša stranica za pristup podacima u oknu za navigaciju, a zatim izabrati stavku Prikaz dizajna.

Da biste pokrenuli radnju makroa " OpenDataAccessPage " u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula, koristite metod objekta DoCmd .

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×