Rad sa više Exchange i SharePoint kalendara u jednom SharePoint kalendaru

Rad sa više Exchange i SharePoint kalendara u jednom SharePoint kalendaru

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako koristite SharePoint kalendar na lokaciji, možete da preklopite Exchange kalendara na njega da biste kreirali prikaz kombinovane kalendara. Druga mogućnost je da rad druge SharePoint kalendaru dokle god su oba SharePoint kalendara u iste kolekcije lokacija. U svim, možete da dodate najviše četiri Exchange i SharePoint kalendare.

Ovo vam omogućava da vidite kombinovane planove. Na primer, kada ste prekrivenom Exchange kalendara u SharePoint kalendar grupe, možete da vidite svoj raspored i grupni raspored u isto vreme. To može biti koristan za izbor vremena za tim događaja ili planiranje vremena da biste predstavili obuku.

Napomena : Da biste promenili postavke kalendara, morate imati bar dizajniranje nivo dozvole za lokaciju.

Više informacija o kalendarima grupe u programu SharePoint potražite u članku Korišćenje kalendara grupe.

Želim da izvršim sledeću radnju

Sledeća procedura opisuje kako da rad jednom SharePoint kalendaru na drugi SharePoint kalendara. Nakon što ste Prekrivanje kalendara, možete da koristite ovaj kalendar da biste kreirali prikaz specijalno kalendara.

Da biste prekrili u SharePoint kalendar sa druge SharePoint kalendar, sledite ove korake:

 1. U SharePoint kalendar, odaberite karticu kalendar , a zatim izaberite Prekrivanje kalendara.

  Kalendar Overaly dugme na traci
 2. Na stranici postavke Prekrivanje kalendara, odaberite Novi kalendar.

  Kalendar Overaly dugme na traci
 3. U odeljku ime i tip otkucajte Ime kalendara , a zatim izaberite SharePoint.

  Prekrivanje kalendara kreirajte dijalog kalendara.
 4. U odeljku Postavke Prekrivanje kalendara , otkucajte Opis za kalendar (opcionalno) i promena boja teme za kalendar (opcionalno).

  Savet : Izbor različitih boja za različitim kalendarima vam olakšava da biste razlikovali kalendar koji je događaj.

 5. Otkucajte URL adresu Veb za SharePoint lokaciju koja se nalazi u kalendar, kao što su https://contoso.com/TWGroupWorkSite/calendar, a zatim izaberite stavku Otklanjanje. Ako je kalendar na istoj lokaciji kao kalendara grupe, Veb URL adresa će već biti popunjeno precizno.

  Važno : SharePoint kalendar koji želite da biste prekrili moraju da budu u istom kolekcije lokacija kao kalendara grupe.

 6. Kliknite na strelicu padajuće liste , a zatim izaberite kalendar koji želite da dodate u kalendar.

 7. Izaberite prikaz koji želite da koristite iz Prikaza liste opcija.

 8. Ako želite prekriveni SharePoint kalendar da uvek prikazuje u SharePoint grupu kalendara, izaberite stavku Uvek Prikaži. Kada Uvek Prikaži nije izabrana, moći ćete da biste uključili različite preklapanje kalendare i isključivanje sa stranice. Ako je potvrđen, preklapanje kalendar uvek pojaviće se na stranici u kalendaru.

 9. Kliknite na dugme u redu da biste prihvatili preklapanje specifikaciju, a zatim kliknite na dugme u redu da biste dovršili proces.

  Kalendar Overaly dugme na traci

Rad sa Exchange kalendaru na SharePoint kalendara

Sledeća procedura opisuje kako da prekrivenom Exchange kalendara na SharePoint kalendara za SharePoint kalendar. Nakon što ste Prekrivanje kalendara, možete da koristite ovaj kalendar da biste kreirali prikaz specijalno kalendara.

Važno : Možete samo da prekrivenom Exchange kalendara. To jest, Exchange kalendara prekrivenom radi sa nalogom akreditive korisnika koji je trenutni prijavljeni. SharePoint koristi informacije o nalogu trenutnog korisnika za preuzimanje podataka iz kalendara iz Exchange Veb usluge.

Da biste prekrili kalendar na sistemu Exchange, sledite ove korake:

 1. U SharePoint kalendar na traci, na kartici kalendara, izaberite stavku Prekrivanje kalendara.

  Kalendar Overaly dugme na traci
 2. Na stranici postavke Prekrivanje kalendara, izaberite stavku Novi kalendar.

  Kalendar Overaly dugme na traci
 3. U odeljku ime i tip otkucajte Ime kalendara i izaberite stavku Exchange.

  Prekrivanje kalendara kreirajte dijalog kalendara.
 4. U odeljku Postavke Prekrivanje kalendara , otkucajte Opis za kalendar (opcionalno) i promenite podrazumevane boje teme za kalendar (opcionalno).

  Snimak ekrana dijaloga Prekrivanje kalendara u sistemu SharePoint. U dijalogu prikazuje ime kalendara kalendara otkucajte (Exchange) i daje URL adrese za Outlook Web Access i Exchange Web Access.

 5. Izaberite stavku Pronalaženje da biste automatski popunili Veb adrese za Outlook Web Access URL ADRESE i URL Exchange Veb usluge. Ako pronađete ne funkcioniše u okruženju, otkucajte URL adrese ručno.

 6. Ako želite da ovaj Exchange kalendar uvek pojavi sa SharePoint grupe kalendara, izaberite stavku Uvek Prikaži. Kada Uvek Prikaži nije izabrana, moći ćete da biste uključili prekriva uključili i isključili sa stranice. Ako je potvrđen, preklapanje kalendar uvek pojaviće se na stranici u kalendaru.

 7. Kliknite na dugme u redu , a zatim ponovo kliknite na dugme u redu .

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

SharePoint i Exchange kalendara zajedno

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×