Rad sa postavkama lokacije

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Stranica postavki lokacije sadrži veze ka stranicama za administraciju svih aspekata lokacije. Ove veze dele se na sledeće odeljke:

  • Korisnici i dozvole. Ovaj odeljak sadrži veze ka stranicama za administraciju korisničkih naloga i dozvola.

  • Ugođaj. Ovaj odeljak sadrži veze ka stranicama koje utiču na izgled i ponašanje lokacije.

  • Galerije. Ovaj odeljak sadrži veze ka stranicama na kojima možete da upravljate blokovima za izgradnju koji se koriste za kreiranje lokacija i stranica.

  • Administracija lokacije. Ovaj odeljak sadrži veze ka stranicama na kojima možete da izmenite administratorske postavke za lokaciju.

  • Administratori kolekcije lokacija. Ovaj odeljak sadrži veze ka stranicama na kojima možete da izmenite administratorske postavke za kolekciju lokacije.

Da biste otvorili stranicu postavki lokacije:

  • Na na Radnje na lokaciji meni Slika dugmeta , postavite pokazivač na Postavke lokacijei zatim kliknite na dugme Izmeni sve postavke lokacije.

    Napomena: Ako se postavljanjem pokazivača na vezu Postavke lokacije ne vide dodatne veze, kliknite na vezu Postavke lokacije.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×