Rad sa postavkama lokacije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Stranica postavki lokacije sadrži veze ka stranicama za administraciju svih aspekata lokacije. Ove veze dele se na sledeće odeljke:

  • Korisnici i dozvole. Ovaj odeljak sadrži veze ka stranicama za administraciju korisničkih naloga i dozvola.

  • Ugođaj. Ovaj odeljak sadrži veze ka stranicama koje utiču na izgled i ponašanje lokacije.

  • Galerije. Ovaj odeljak sadrži veze ka stranicama na kojima možete da upravljate blokovima za izgradnju koji se koriste za kreiranje lokacija i stranica.

  • Administracija lokacije. Ovaj odeljak sadrži veze ka stranicama na kojima možete da izmenite administratorske postavke za lokaciju.

  • Administratori kolekcije lokacija. Ovaj odeljak sadrži veze ka stranicama na kojima možete da izmenite administratorske postavke za kolekciju lokacije.

Da biste otvorili stranicu postavki lokacije:

  • Na na Radnje na lokaciji meni Slika dugmeta , postavite pokazivač na Postavke lokacijei zatim kliknite na dugme Izmeni sve postavke lokacije.

    Napomena : Ako se postavljanjem pokazivača na vezu Postavke lokacije ne vide dodatne veze, kliknite na vezu Postavke lokacije.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×