Rad sa grupama odeljaka

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ima li OneNote beležnica previše odeljaka koji ne mogu da stanu na ekran? Razmislite o korišćenju grupa odeljaka. Poput fascikli na čvrstom disku, grupe odeljaka grupišu povezane odeljke. Grupa odeljaka može da sadrži onliko odeljaka koliko želite, zajedno sa svim njihovim stranicama, tako da nećete ništa izgubiti.

Da biste kreirali grupu odeljaka, uradite sledeće:

  1. Otvorite ili napravite beležnicu u kojoj želite da kreirate grupu odeljaka.

  2. Kliknite desnim tasterom miša na bilo koju karticu odeljka i izaberite stavku Nova grupa odeljaka.

    Grupe odeljaka pomažu vam pri organizaciji beležnica.

  3. Otkucajte ime za grupu odeljaka, a zatim pritisnite taster Enter. Videćete novu grupu odeljaka desno od kartica odeljaka pri vrhu stranice. 

Šta je sledeće?

  • Da biste dodali odeljke u grupu, samo prevucite njihove kartice odeljaka preko ikone grupe odeljaka.

  • Da biste otišli na određenu grupu odeljaka, kliknite na njeno ime. Kada se grupa odeljaka otvori, kliknite na bilo koju pojedinačnu karticu odeljka da biste prešli na stranice u tom odeljku.

  • Da biste se vratili jedan nivo unazad, kliknite na zelenu strelicu koja se pojavljuje desno od liste beležnica.

Korišćenje grupa odeljaka je opcionalno. Beleškama možete jednako dobro upravljati ako podelite veliku beležnicu na dve ili tri manje. Međutim, ako vam je draže da radite u jednoj beležnici, grupe odeljaka su najjednostavniji način da upravljate velikim brojem odeljaka dok se beležnica sve više uvećava. 

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×