Prvi koraci uz novi klijent za sinhronizaciju OneDrive u operativnom sistemu Windows

Prvi koraci uz novi klijent za sinhronizaciju OneDrive u operativnom sistemu Windows

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive vam omogućava da se povežete i sinhronizujete datoteke sa OneDrive for Business i sa SharePoint lokacije. Možete da dodate poslovni ili školski nalog da biste Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive i sinhronizujete sve datoteke na računar.

Napomene : 

 • Novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive podržava Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 i Windows 7. Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive ne još podrške lokalnim instance OneDrive for Business (kada je vaša organizacija ne pretplata Office 365 poslovni plan).

 • Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive takođe podržava koautorstva u realnom vremenu i Deljenje dokumenata iz Office aplikacija kada koristite Office 2016 (zahteva Klikni i Pokreni napravi 16.0.7167.2xxx ili MSI napravi 16.0.4432.100x). Više informacija o instaliranju Office 365potražite u članku Instaliranje sistema Office na PC ili Mac.

Stvari koje treba prvo proverite

Već imate OneDrive for Business?

Ako koristite postojeću klijenta za sinhronizaciju OneDrive for Business da sinhronizujete SharePoint sadržaj, nastavite da čitate prelaza u postojeći onedrive for Business klijenta za sinhronizaciju pre nego što nastavite. Klijenta za sinhronizaciju OneDrive koje sam pomoću?

Koristite Windows 10 ili Office 2016?

Ako koristite Windows 10 ili Office 2016, ili ako ste se prijavili u OneDrive klijenta pomoću Microsoft naloga (na primer someone@outlook.com), trebalo bi da već imate Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive i možete da pređete na korak 2 ispod.

Napomena : Ako koristite Windows 8.1, Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive će se sinhronizovati samo poslovni ili školski nalog. Da biste sinhronizovali lični nalozi, prijavite se na Windows pomoću Microsoft naloga.

Instaliranje i podešavanje

 1. Instalirajte Windows verziju novog klijenta za sinhronizaciju OneDrive.

 2. Pokrenite instalacioni program OneDrive .

1. metod: Ako nalog na koji ste prijavljeni nije dodat u OneDrive

Ako trenutno nemaju nalog prijavljeni u OneDrive, pokrenite OneDrive prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 1. Kliknite na dugme Start, potražite „OneDrive“, a zatim ga otvorite:

  • U operativnom sistemu Windows 10, izaberite OneDrive aplikaciju za stone računare.

   Snimak ekrana traženja OneDrive aplikacije za stone računare u operativnom sistemu Windows 10

  • U operativnom sistemu Windows 7, u okviru stavke Programi izaberite Microsoft OneDrive.

   Snimak ekrana traženja OneDrive aplikacije za stone računare u operativnom sistemu Windows 7

  • U Windows 8.1, pretražite za OneDrive for Business, a zatim izaberite aplikaciju OneDrive for Business .

 2. Kada se pokrene OneDrive podešavanja, unesite poslovnog ili školskog naloga, a zatim izaberite prijavite se podesi vaš nalog.

  Snimak prvog ekrana procesa podešavanja usluge OneDrive

2. metod: Ako je lični nalog na koji ste prijavljeni dodat u OneDrive

Ako već imate ličnog naloga prijavljeni u OneDrive, trebalo bi da koristite OneDrive postavke da biste dodali poslovni ili školski nalog.

 1. Na sistemskoj traci poslova trake zadataka kliknite desnim tasterom miša na ikonu belog OneDrive oblaka i izaberite stavku Postavke.

  U priručnom meniju za ikonu za OneDrive.

  (Možda ćete morati da kliknete na strelicu Prikaži skrivene ikone pored sistemske trake poslova da biste videli OneDrive ikonu. Ako na ikonu ne pojavi na sistemskoj traci poslova, OneDrive možda nije pokrenut. Kliknite na dugme Start, u polju za pretragu otkucajte OneDrive i zatim kliknite na dugme OneDrive u rezultatima pretrage.)

 2. U okviru postavkeizaberite nalog, a zatim izaberite stavku Dodaj nalog.

  U postavkama usluge OneDrive na karticu nalog.

  Kada se pokrene OneDrive podešavanja, unesite poslovnog ili školskog naloga, a zatim izaberite prijavite se podesi vaš nalog.

  Snimak prvog ekrana procesa podešavanja usluge OneDrive

Ključne stavke iz OneDrive podešavanja

Postoje dva ekrana u OneDrive instalacioni program koji mogu biti od pomoći da pratite za:

 • Na ekranu ovo je vaša OneDrive fascikla , kliknite na dugme sledeće da biste prihvatili podrazumevanu lokaciju fascikle za OneDrive datoteke. Ako želite da promenite lokaciju fascikle, izaberite stavku Promena lokacije – ovo je najbolje vreme da biste izvršili ovu promenu.

  Snimak ekrana „Ovo je OneDrive fascikla“ u čarobnjaku „Dobro došli u OneDrive“

 • Na ekranu za sinhronizovanje datoteka sa vaše OneDrive Odaberite fascikle koje želite da sinhronizujete i kliknite na dugme dalje. Na ovaj način kontrola količinu prostora OneDrive datoteke se na računar i štedi propusnog opsega tokom procesa sinhronizacije. To možete promeniti kasnije u postavkama, ali to je dobra prilika kao i.

  Snimak ekrana stavke „Sinhronizacija datoteka iz usluge OneDrive“ u čarobnjaku „Dobro došli u OneDrive“

Napomena : Ako ste već započeli sinhronizaciju OneDrive for Business sa računarom (pomoću prethodne klijenta za sinhronizaciju), a koje ste upravo instalirali Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive, nećete videti ovo je Vaša fascikla OneDrive ili sinhronizovanje datoteka sa vaše OneDrive ekrana tokom OneDrive instalacioni program. Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive preuzima kontrolu sinhronizacije u istu lokaciju fascikle koje ste koristili pre. Da biste odabrali koje fascikle koju sinhronizujete, kliknite desnim tasterom miša na plavom oblaku ikonu na sistemskoj traci poslova trake zadataka, a zatim izaberite postavke > nalog > Odaberi fascikle.

Uživajte u usluzi OneDrive for Business

Sve je spremno. OneDrive for Business datoteke će se pojavljivati i u prozoru istraživača datoteka u fascikli OneDrive – [ime zakupca].

Snimak ekrana OneDrive for Business datoteka u istraživaču datoteka

Sada imate Nova ikona plavo oblaka na sistemskoj traci poslova, a poslovnih datoteka se sinhronizuju sa računarom. Ikona na plavom oblaku će se pojaviti kao OneDrive – [YourTenantName] kada zadržite pokazivač iznad ikone.

OneDrive for Business klijent za sinhronizaciju

Bilo koje vreme koje želite da promenite na poslu ili školi fascikle se sinhronizuju na računaru, kliknite desnim tasterom miša taj plavi oblaku ikonu na sistemskoj traci poslova trake zadataka i izaberite stavku postavke > nalog > Odaberi fascikle. Pronađite ostale informacije o vašem nalogu i promenite druge postavke OneDrive odavde.

Snimak koji prikazuje kursor preko dugmeta Odaberite fascikle na kartici "nalog" u meniju postavke OneDrive.

Dodatni resursi

Za dodatne resurse o usluzi Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive:

Naslov

Opis

Prelaz sa postojećeg OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju

Saznajte kako korisnici operativnog sistema Windows da prelaska sa postojeće klijenta za sinhronizaciju OneDrive for Business na Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive.

Sinhronizovanje SharePoint lokacije pomoću novog klijenta za sinhronizaciju usluge OneDrive

Saznajte kako da konfigurišete Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive da biste sinhronizovali datoteke sa SharePoint sajtova.

Koji OneDrive klijent za sinhronizaciju koristim?

Saznajte kako da lako utvrdite koji OneDrive klijent za sinhronizaciju koristite.

OneDrive centar administracije

Saznajte kako IT administratori mogu da kontrolišu postavke sinhronizacije pomoću OneDrive centra administracije.

Napomene uz izdanje novog OneDrive klijenta za sinhronizaciju

Napomene uz izdanje za najnovije izdanje.

Rešavanje problema sa sinhronizacijom usluge OneDrive

Saznajte kako da rešite probleme sa Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×