Prvi koraci uz Project Online

Prvi koraci uz Project Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Podešavanje Početak projekta Vreme prijave
Odaberite mesto za početak!

Čekajte, pa šta je to Project Online?

Project Server 2013

Project Online je zasnovane na Vebu i odličan je za:   

  • Kontrolisanje više projekata.

  • Praćenje posla u vremenski definisanim rasporedima.

  • Raspoređivanje sveobuhvatnih potreba za resursima.

(Ako tražite hostovanu verziju usluge Project Server, evo je!)

Da bude jasno, Project Online nije zasnovane na Vebu verziju Project Professional.   Project Online predstavlja potpuno odvojeni uslugu koja nudi punu portfolio i projekta alatke za upravljanje na Vebu. Uključuje Project Web App, a da, u zavisnosti od pretplate, uključite Project Online klijent radne površine, što je verzije programa Project Professionalza pretplatu.

Dobili ste pogrešnu stvar?

Ako treba da otkažete i pretplatite se na nešto drugo, odaberite stavke Naplata > Pretplate u Office 365 centru administracije, odaberite pretplatu koju želite da otkažete, a zatim izaberite stavku Otkaži pretplatu u oknu sa desne strane. Zatim možete da pronađete pravi proizvod na koji želite da se pretplatite i dodate ga na postojeći Office 365 nalog.

Potrebna vam je pomoć?

Pogledajte listu Project Online tema na lokaciji Office.com. Ako i dalje se, pokušajte da objavite pitanja i problemi na Project Online forum na.

Ne možete da pronađete ono što tražite? Isprobajte forume.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×