Prvi koraci uz Outlook.com Premium

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Saznajte kako da se upišu za Outlook.com Premium, koliko pretplatu troškove i još mnogo toga.

Ako kreirate novi domen personalizovanih e-pošte tokom procesa registracije, domen personalizovanih e-pošte će biti besplatne za prvu godinu. Na kraju u prvoj godini, pretplata na Outlook.com Premium će se automatski obnoviti u trenutnom cene i će biti dodatnih troškova za vaš domen personalizovanih e-pošte.

Da biste proverili trenutne cene pretplatu, idite na https://premium.outlook.com.

Microsoft nalog je e-adresu i lozinku koju koristite za prijavljivanje u Microsoft usluge. Ako ste koristili Microsoft usluga u prošlosti – kao što su Outlook.com, Hotmail, OneDrive, Xboxili Skype– već imate Microsoft nalog.

Potrebno je na Microsoft nalog da biste podesili vaš Outlook.com Premium pretplatu. Dobro je da kreirate Microsoft nalog je besplatno! Da biste kreirali novi nalog, idite na account.microsoft.com.

 1. Idite na premium.outlook.com i izaberite prijavite da biste počeli.

 2. Prijavite se koristeći vaše Microsoft nalog (@hotmail.com, @live.com, @msn.com ili @outlook.com e-adresu ili vaš broj telefona ili Skype ime).

  Ako nemate Microsoft nalog, izaberite ga kreirate.

  Snimak ekrana dugmeta Kreiraj jedan na Microsoft nalog za prijavljivanje stranici.

 3. Kada se prijavite, možete da kreirate sopstvene personalizovane e-adresu. Odaberite neku od predloženih e-adrese ili kreirajte sopstvenu, kao što su jerri@contoso.com.

  Snimak ekrana Odaberite dijalog adresu vaše personalizovanih e-pošte.

  Ako već posedujete prilagođenu e-adresu, izaberite stavku koristite svoj domen da biste podesili Outlook.com Premium koristeći tu adresu. Više informacija potražite u članku Korišćenje sopstvenog domena u Outlook.com Premium.

  Napomena : Trenutno, sledeće domene najvišeg nivoa može se koristiti za prilagođeni domen: .com, .net, .biz i .info. Postoje bez domen najvišeg nivoa ime ograničenja ako sopstveni domen.

 4. Izaberite stavku Proveri dostupnost da biste potvrdili da niko drugi već koristi domen (deo e-adresu koja se pojavljuje posle na simbola @). Domenima e-poštu mora biti jedinstvena.

 5. Ako domen nije dostupna, izaberite stavku da da biste ga izabrali.

  Vaš Outlook.com Premium personalizovane e-adresa će postati na podrazumevanu adresu koja se koristi kada pišete novu e-poruku.

  Napomena : Možete da nastavite da šaljete i primate e-pošte pomoću originalnu e-adrese kao i.

Da, možete se prijaviti za Outlook.com Premium pomoću Windows Live domena. Idite na Korišćenje sopstvenog domena u Outlook.com Premium i pratite uputstva u odeljku „Mogu da koristim Windows Live domena sa Outlook.com Premium?”

Kada dovršite proces upisivanja, dobijate poruke dobrodošlice na e-adresu koju ste koristili da biste se prijavili za Outlook.com Premium koja sadrži vezu ka Outlook.com Premium kontrolne table. Takođe možete otići direktno na kontrolnu tablu tako što ćete prijavljivanja u vaš Outlook.com Premium nalog na premium.outlook.com.

Koristite kontrolnu tablu da biste se u prijemno poštansko sanduče ili pozvane najviše četiri osobe da biste kreirali sopstvenu e-adrese na vašem domenu personalizovanih e-pošte. Da biste saznali više, pogledajte članak pozivanje drugih osoba da biste se pridružili Outlook.com Premium pretplatu.

Da, i dalje imate pristup originalnu e-pošte koju ste koristili za prijavljivanje za Outlook.com Premium. Možete da nastavite da koristite tu e-adresu, kao i prilagođene Outlook.com Premium e-adrese.

Personalizovane Outlook.com Premium e-pošte sinhronizuje automatski sa originalne nalog e-pošte, tako da sve dolazne e-pošte će biti dostupna u prijemnom poštanskom sandučetu Premium Outlook.com .

Napomena : Ako otkažete vaše Outlook.com Premium pretplatu, i dalje možete da pristupite nalogu originalnu e-pošte i sve na e-pošte u tom nalogu.

Trenutno ne mogu proslediti Microsoft kupili domen za personalizovanih e-adrese na Veb lokaciju. Ako želite da koristite domen za svrhe osim personalizovanih e-adresu, najbolje je da koristite domen već posedujete sa Outlook.com Premium. Da biste saznali kako, pogledajte članak Korišćenje sopstvenog domena u Outlook.com Premium.

Srodne teme

Izaberite novi domen e-pošte u Outlook.com Premium
Korišćenje sopstvenog domena u Outlook.com Premium
pozivanje drugih osoba da biste se pridružili Outlook.com Premium pretplate

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×