Prvi koraci uz Office zvukova

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Zvučne efekte možete da poboljšate produktivnost u sistemu Microsoft Office tako što ćete uneti zvučne signale. Na primer, zvuk znak može da vas obavesti kada promenite opcije na ekranu. Ili zvuk da potvrdite radnju (kao što je slanje e-poruku, izbrišem nešto što i lepljenje sadržaja) zapravo dovršena.

Napomena : Nove funkcije usluge Office 365 izdaju se postepeno pretplatnicima na Office 365, tako da aplikacija možda još uvek nema ove funkcije. Da biste saznali kako možete brže da preuzmete nove funkcije, posetite stranicu Kada dobijam najnovije funkcije u sistemu Office 2016 za Office 365?

Zvučne efekte da uključite ili isključite

Važno : Kada potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Obezbedi povratnu informaciju sa zvukom , utiče na sve Microsoft Office programe koji podržavaju ovu opciju.

  1. U meniju datoteka izaberite stavku Opcije.

  2. Na kartici Jednostavan pristup , u okviru Opcije povratne informacije, potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Obezbedi povratnu informaciju sa zvukom .

  3. Ako želite, možete da koristite originalni Office zvučne efekte tako što ćete izabrati Klasični temu sa Zvučna tema padajuće liste.

Uključivanje zvučne efekte ili isključivanje pomoću tastature

  1. Idite na meni " datoteka ", a zatim izaberite stavku Opcije. Možete da koristite access tastere Alt, zatim F, t

  2. Kada u prozoru " Opcije ", koristite tastere sa strelicama da biste istakliJednostavan pristup.

  3. Pritisnite taster Tab da biste se premestili na polje za potvrdu Obezbedi povratnu informaciju sa zvukom , a zatim pritisnite taster Enter da biste potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu, koji uključuje zvukove uključili ili isključili odnosno.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×