Prvi koraci uz Office Sounds

Zvučni efekti mogu da poboljšaju produktivnost u sistemu Microsoft Office tako što obezbeđuju zvučne signale. Na primer, zvučni signal može da vas obavesti kada se promene opcije na ekranu. Zvuk takođe može da potvrdi da je radnja (na primer, slanje e-poruke, brisanje nečega ili lepljenje sadržaja) dovršena.

Napomena: Nove funkcije usluge Office 365 izdaju se postepeno pretplatnicima na Office 365, tako da aplikacija možda još uvek nema ove funkcije. Da biste saznali kako možete brže da preuzmete nove funkcije, posetite stranicu Kada dobijam najnovije funkcije u sistemu Office 2016 za Office 365?

Uključivanje ili isključivanje zvučnih efekata

Važno: Kada potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Obezbedi povratnu informaciju sa zvukom, podešavanje se primenjuje u svim Microsoft Office programima koji podržavaju ovu opciju.

  1. U meniju Datoteka izaberite stavku Opcije.

  2. Na kartici Lakši pristup u odeljku Opcije za povratnu informaciju, potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Obezbedi povratnu informaciju sa zvukom.

  3. Ako želite, možete da koristite originalne Office zvučne efekte tako što ćete izabrati temu pod nazivom Klasična iz padajućeg menijaZvučna tema.

Uključivanje ili isključivanje zvučnih efekata pomoću tastature

  1. Idite na meni Datoteka, a zatim izaberite opciju Opcije. Možete da koristite tastere za pristup Alt, a zatim F, T.

  2. Kada se pojavi prozor Opcije, koristite tastere sa strelicama da biste označili opciju Lakši pristup.

  3. Pritisnite taster Tab da biste prešli na polje za potvrdu Obezbedi povratnu informaciju sa zvukom, a zatim pritisnite taster Enter da potvrdite ili opozovete izbor u polju za potvrdu, čime se zvukovi uključuju ili isključuju, tim redom.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×