Prvi koraci uz Microsoft Office Starter 2010

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Prvi koraci uz Office 2010 Microsoft Office Starter 2010 je pojednostavljeni, uz pomoć ad verzija Microsoft Office 2010 koji dolazi unapred učitanog i spremni za korišćenje na vašem računaru. Office Starter uključuje unakrsne tabele programa Microsoft Excel Starter 2010 i obradu programa Microsoft Word Starter 2010.

 

KAKVA JE SITUACIJA?

LOKACIJA KOJU TREBA DA POSETITE

Želite li da saznate više o sistemu Office Starter?

Dobijte pregled sistema Office Starter 2010.

Uvod u Office Starter 2010

Stiže u sistemu Office Starter iz radi?

Saznajte kako da biste otvorili Microsoft Works datoteka u sistemu Office Starter.

Prelazak sa programa Microsoft Works na Microsoft Office Starter 2010

Želite li da biste uronili?

Naučite osnove o radu sa unakrsne tabele u programu Excel Starter i kreiranje dokumenata u programu Word Starter.

Uvod u programu Excel Starter
Uvod u programu Word Starter

Office Starter koristi Klikni i Pokreni kao njegove tehnologije za instalaciju i održavanje na vašem računaru. Informacije potražite u članku Saznajte više o kliknite na Office 2010 Klikni i Pokreni

Više informacija o tome kako da počnete sa drugim Microsoft Office proizvode potražite u članku Prvi koraci uz Office 2010.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Kako da je poboljšamo?

Kako da je poboljšamo?

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!