Prvi koraci uz Microsoft Office Starter 2010

Microsoft Office Starter 2010 je pojednostavljena verzija sistema Microsoft Office 2010 koja je unapred učitana i spremna za upotrebu na vašem računaru. Office Starter uključuje program za unakrsne tabele Microsoft Excel Starter 2010 i program za obradu teksta Microsoft Word Starter 2010. Office Starter vam takođe omogućava da kreirate uređaj koji možete koristiti za pokretanje sistema Office Starter na drugom računaru, kada niste kraj računara koji obično koristite.

Ovaj članak pruža kratak pregled sistema Office Starter i obezbeđuje veze ka detaljnim člancima o svakom programu.

Logotip „Prvi koraci“

Radnja koju želite da izvršite

Lokacija koju treba da posetite

Tražite informacije o programu Word Starter?    

Prvi koraci uz Word Starter

Uvod u Word Starter

Tražite informacije o programu Excel Starter?    

Prvi koraci uz Excel Starter

Uvod u Excel Starter

U ovom članku

Pregled sistema Office Starter 2010

Pregled uređaja Office Starter za poneti

Razlike između sistema Office Starter 2010 i sistema Office 2010

Pregled sistema Office Starter

Office Starter 2010 je unapred učitan na računaru, ali nije dostupan dok u „Start“ meniju operativnog sistema Windows ne izaberete stavku Microsoft Office 2010, a zatim kliknete opciju za korišćenje sistema Office Starter.

Prvo korišćenje sistema Office Starter

Office Starter 2010 je po izgledu veoma sličan sistemu Office 2010. Ako ne poznajete interfejs trake ili prikaz „Backstage“, Office Starter vam pruža mogućnost da se naviknete na novi interfejs pre nego što izvršite nadogradnju na Office 2010.

Word Starter i Excel Starter

Vrh stranice

Pregled uređaja koji koristi Office Starter za poneti

Uređaj koji koristi Office Starter za poneti vam omogućava da koristite Office Starter programe na drugom računaru. Uređaj je USB fleš disk koji konfigurišete pokretanjem upravljača uređaja za Microsoft Office Starter za poneti dok je uređaj priključen na računar.

Kada je uređaj konfigurisan, možete ga priključiti na drugi računar i pokrenuti Office Starter programe na drugom računaru, bez obzira na to da li je Microsoft Office već instaliran. Kada isključite uređaj, Office Starter se uklanja sa računara.

Više informacija o kreiranju i korišćenju uređaja koji koristi Office Starter za poneti potražite u članku Kreiranje uređaja koji koristi Microsoft Office Starter za poneti

Vrh stranice

Razlike između sistema Office Starter 2010 i sistema Office 2010

Office Starter se od kompletne verzije sistema Office razlikuje po tome što uključuje samo dva programa za produktivnost (Word Starter i Excel Starter), i interfejs uključuje prikazivanje reklama. Funkcije koje se obično koriste u poslovnim ili akademskim postavkama nisu uključene.

Ako želite više funkcija, možete izvršiti nadogradnju na Office 2010 direktno iz sistema Office Starter 2010. Na traci, na kartici Početak kliknite na dugme Kupi.

Slika dugmeta

Više informacija o razlikama u funkcijama između programa sistema Office Starter 2010 i sistema Office 2010 potražite u člancima Podrška za funkcije programa Word Starter i Podrška za funkcije programa Excel Starter.

Vrh stranice

Primenjuje se na: Excel Starter, Word Starter, Word Starter 2010Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik