Prvi koraci uz čitača ekrana u programu Outlook na Vebu

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomene: 

  • Uvek trudimo da popravim Outlook na vebu . Prioritet je da bi jednostavnim za korišćenje odaziva i pristupačnih osobama sve mogućnosti.

  • Ako imate zahteve za određene funkcionalnosti, ponovo predloži ili glasali naše Outlook na forumu korisnik glas Veb.

Kretanje po oblastima funkcija u programu Outlook na vebu

Outlook na vebu vam omogućava da se krećete koristeći kombinaciju tastera Ctrl+F6 da biste se prebacili iz jedne funkcije u drugu, kao što je traka sa alatkama ili prijemno poštansko sanduče. U kojoj god se funkciji nalazili, možete da pritisnete kombinaciju tastera Ctrl+F6 da biste prešli na vrh sledeće funkcije.

Kombinacija tastera CTRL+F6 kruži redom kroz funkcije, baš kao što se taster Tab pomera do tabulatorskih razmaka. Redosled oblasti funkcija je sledeći: Office 365 pokretanje aplikacija, polje za pretragu, okno za navigaciju po fasciklama, traka sa alatkama, prijemno poštansko sanduče i okno za čitanje.

Tasterske prečice u programu Outlook na vebu

Da biste videli listu svih tasterskih prečica u programu Outlook, možete da otkucate ? (znak pitanja) na bilo kom mestu u aplikaciji. Time se otvara veb stranica sa navedenim prečicama.

Pronađite potražite u članku Tasterske prečice u programu Outlook na Vebu.

Tehnička podrška za osobe sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×