Prvi koraci u programu Outlook na Vebu za Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Saznajte više o Office 365 za preduzeća osnovama kao što su pošta, kalendar i kontakti pomoću usluge Outlook Web App sa veb pregledačem.

Outlook na vebu vam omogućava da pristupite Office 365 e-poštu, kalendar i kontakte putem Veb pregledača.

Napomene : Ako želite da koristite mobilni uređaj, kao što su pametni telefon ili tablet računar, da biste se povezali sa nalogom, pogledajte članak ukazuju na podešavanja telefona i tablet računara.

Ako ste novi korisnik usluge Office 365 za preduzeća, posetite Office 365 Learning Center za preduzeća i obrazovanje.

Ako to već niste učinili, možete da se Prijavite u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

Obaveštenja, navigacija i postavke

Na traci za navigaciju Office 365 za preduzeća , pronaći ćete skup veza koje vas odvesti na različite delove vaše Office 365 poslovni ili školski nalog.

Outlook Web App traka za navigaciju

  • Ikona "pošta" Ikona „Pošta“ se pojavljuje kada imate novu poruku, a zatim ikonu "Kalendar" Ikona „Kalendar“ se prikazuje kada postoji podsetnik kalendara ili zadataka. Možete odabrati ikonu "pošta" za pregled najnovijih novu poruku ili na ikonu kalendara da biste prikazali i upravljanje kalendara i zadataka podsetnike. Ikona samo kada postoji nova poruka ili aktivni podsetnik.

  • Kliknite na traku navigaciju Deo trake za navigaciju da biste se prebacili na ostale oblasti programa Outlook na vebu.

  • Obezbeđeni su status ćaskanja, lične informacije, opcije i pomoć. Koristite ovu oblast Status za ćaskanje, lične informacije, opcije, pomoć na traci za navigaciju da biste se prijavili u ćaskanje i upravljali statusom ćaskanja, promenili lične informacije, išli u opcije, pronašli pomoć ili da biste se odjavili iz naloga.

Vrh stranice

Otvaranje stavke u zasebnom prozoru

Po podrazumevanim postavkama, pročitajte i kreiranje stavki u Outlook na vebu u oknu za čitanje ili u prozoru koji prekriva glavnog prozora programa. Ali to nije uvek šta vam je potrebno. Ponekad treba da budu u mogućnosti da prikažete ili uredite stavku u zasebnom prozoru.

  • Za većinu stavki, odaberite stavku Iskačući prozor Otvori u novom prozoru u gornjem desnom uglu stavke koje radite da biste otvorili u zasebnom prozoru.

  • Da biste otvorili poruku koju čitate u zasebnom prozoru, odaberite dodatne Ikona „Još“ ili „Još opcija“ , a zatim kliknite na dugme Otvori u zasebnom prozoru.

Vrh stranice

Rad van mreže

Pristup van mreže vam omogućava da koristite Outlook na vebu na laptop ili stonom računaru kada niste povezani sa Internetom. Za informacije o podešavanju pristup van mreže, pogledajte članak Korišćenje programa Outlook na Vebu van mreže.

Vrh stranice

Pošta

Kada se prijavite u Office 365, odaberite stavku Outlook odlaska na prijemno poštansko sanduče u Outlook na vebu. Više informacija o poruke u Outlook na vebu, idite na Pregled funkcija.

Pošta u programu Outlook Web App

Blok

Opis

Radnje

1

Naslovna traka iznad poruke sa oznakom formata

Kreirajte novu poruku tako što ćete odabrati Nova pošta .

2

Lista fascikli

Lista sadrži fascikle u poštanskom sandučetu. To može da uključuje druge fascikle, kao što su "Omiljene lokacije" i fascikle arhive.

  • Odaberite stavku Razvij Proširivanje da biste prikazali listu fascikli, ili odaberite stavku Skupi Dugme „Skupi okno sa osobama“ bi ga sakrio.

  • Na listi fascikli, odaberite stavku Prikaži Proširivanje da biste razvili listu ili odaberite skrivanje Dugme „Skupi okno sa osobama“ da biste skupili listu.

Pogledajte članak rad sa fasciklama poruka u programu Outlook na Vebu za preduzeća da biste saznali više o dostupnim opcijama.

3

Polje „Pretraga“

U polju Pretraga pošte i osoba otkucajte šta želite da pretražite. Na primer, otkucajte ime osobe koju želite da biste pronašli poruke iz ili unesite tekst koji želite da tražite da biste pronašli određenu poruku.

4

Lista poruka

Navedene su poruke u trenutnoj fascikli. Svaka stavka u prikazu liste ima dodatne informacije, kao što je koliko poruka u razgovoru i koliko njih su nepročitane ili ako prilog, označili zastavicom ili kategorija povezan sa sve poruke u razgovoru.

Razgovor da imate jednu ili više poruka. Kada se izabere razgovora, možete da je izbrišete, Dodavanje zastavice ili dodate kategoriju tako što ćete odabrati povezane dugmad.

Na vrhu prikaza liste su filteri koje možete odabrati da biste brzo pronašli poruke koje nisu pročitane, koji sadrži svoje ime u polje za ili Cc ili koje označene zastavicom. Pored filtere, videćete ime fascikle gledate i prikaz koji ste izabrali.

5

Okno za čitanje

Razgovora ili poruke koju odaberete će se pojaviti u oknu za čitanje. Možete da odgovorite na poruke u razgovoru tako što ćete koristiti odgovori odgovor, odgovori svima Odgovori svimailiProsledi prosledi na vrhu poruke.

Vrh stranice

Kalendar

Kada prijemno poštansko sanduče, kalendar je verovatno ćete gde najviše put kada koristite Outlook na vebu. Više informacija o kalendarima u Outlook na vebu, idite na Pregled kalendara.

Prikaz sedmica kalendara

Blok

Opis

Radnje

1

Novi događaj

Kreirajte novi događaj tako što ćete odabrati Novi događaj . Događaja može biti zakazane obaveze, sastanka ili celodnevni aktivnost.

2

Moji kalendari

Korišćenje kalendara da biste prešli iz jednog sastanka u drugi. Senčenje pokazuje koje sedmici koji trenutno pregledate. Tamnija senčenje označava trenutni datum.

Možete da koristite na ikonu kalendara na vrhu da biste skupili ili razvili ovaj strani prikaza kalendara.

3

Ostali kalendari

Možete da pregledate više kalendara istovremeno. Ostali kalendari vam omogućavaju da dodali kalendare drugih osoba i izaberite kojima želite da prikažete.

4

Dan trake za navigaciju

Ovo je druge oblasti koje možete koristiti da biste otišli od jednog u drugi. Odaberite bilo koji datum da biste prešli na taj sastanak. Ili odaberite strelicu na oba kraja da biste videli datuma pre ili posle ono što je prikazano.

5

Glavni okno

Izabrani kalendar se prikazuje.

6

Prikazi

Odaberite stavku prikaz i delite ili štampajte kalendar.

Mesečni prikaz

Mesečni prikaz može biti puno. Da biste korisnijim, prikazuje se raspored izabranog dana.

Mesečni prikaz kalendara

Blok

Opis

1

Trenutni datum je tamnije osenčen.

2

Svetlije senčenje pokazuje izabrani mesec.

3

Senčenje pokazuje izabrani dan i broj da vidite koliko koji nisu prikazane stavke tamo za svaki dan.

Kliknite dvaput na stavku da biste je otvorili. Možete da kreirate novi događaj na bilo koji datum tako što ćete kliknuti dvaput u polju za taj sastanak.

4

Osenčena stavka je celodnevni događaj.

5

Dnevni red izabranog dana.

Možete da kreirate novu stavku na trenutni datum tako što ćete kliknuti dvaput na polja u programu.

Vrh stranice

Osobe

Osoba je gde se skladište vaši kontakti. Odavde možete da pronađete, kreiranje i uređivanje kontakata. Takođe, možete da pretražujete kontakte u imenik vaše organizacije. Više informacija o kontaktima u Outlook na vebu, idite na Pregled osobe.

Prikaz „Osobe“

Blok

Opis

Radnje

1

Novi kontakt

Kreirajte novi kontakt tako što ćete odabrati Novi kontakt .

2

Moji kontakti i druge fascikle

Sva mesta na kojima možete naći informacije kontakta.

3

Pretraga osoba

Otkucajte ime osobe da ih traže u kontakata i u imenik vaše organizacije.

4

Kontakt direktorijuma

Spisak svih kontakata u trenutnoj fascikli.

5

Kontakt kartica

Detalje o izabrane osobe nalaze se na kartici kontakta.

6

Mala traka sa alatkama

Radnje koje možete izvršiti direktno sa kontakt kartice. Kliknite na ikonu da biste poslali poruku, započnite ćaskanje ili kreiranje poziva za sastanak.

Zadaci

Zadaci skladišti zadatke koje ste kreirali ili koji su vam je poslala i poruke koje ste označili zastavicom. Da biste prikazali zadataka, izaberite stavku Zadaci ispod liste fascikli. Kada prikažete zadatke, podrazumevani prikaz je stavki označenih zastavicom i zadataka. Taj prikaz možete da promenite tako što ćete izabrati zadataka na listi fascikli. Više informacija o zadacima u Outlook na vebu, idite na Pregled zadataka.

Zadaci u aplikaciji Outlook Web App

Blok

Opis

Radnje

1

Novi zadatak

Napravite novi zadatak klikom na dugme Novi zadatak .

2

Okno " Moji zadaci "

Koristite da biste videli stavke označene zastavicom i zadatke ili samo zadatke.

3

Filteri

Izaberite stavku filter u zavisnosti od stavke koje želite da vidite. Se pojavljuju samo kada izaberete svezadatke i stavke označene zastavicom koji nemaju datum povezan sa njima i koji nisu dovršeni.

4

Filtrirane liste

Lista stavki koje ispunjavaju kriterijume trenutnog filtera. Izaberite stavku da biste je prikazali u oknu za čitanje. Možete koristiti kontrole iz prikaza liste da biste napravili promene na statusu stavke. Na primer, možete označiti zadatak kao dovršen ili ukloniti zastavicu sa poruke.

5

Okno za čitanje

Okno za čitanje u kom se prikazuje sadržaj stavki koje ste izabrali. Kontrole u gornjem desnom uglu možete da koristite da biste promenili stavku ako je u pitanju zadatak. Ako je u pitanju poruka, kontrole su iste kao one koje su dostupne dok čitate poštu.

Napomena : Zadaci možda nisu dostupni u zavisnosti od postavki organizacije.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevesti mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksu i gramatiku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×