Prvi koraci u korišćenju TalkBack sa programom Outlook za Android

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Outlook za Android radi sa TalkBack, čitač ekrana ugrađenih na Android uređajima. KoristiteOutlook da se povežete sa naloge e-pošte iz različitih dobavljača i zatim pristupite svim e-pošte i kalendara događaje na Android mobilnom uređaju.

U ovoj temi

Pokrenite Outlook za Android po prvi put

Nakon instalacije, kada prvi put pokrenete Outlook za Android, otvara se Polazni ekran i se od vas traži da biste dodali nalog primarnu e-pošte.

 1. Otvaranje Outlook za Android po prvi put. Otvara se polaznom ekranu.

 2. Prevucite nadole dok ne čujete "Prvi koraci dugme" i dodirnite dvaput. Dodavanje naloga ekrana otvara.

 3. Prevucite nadole dok ne čujete "Unesite primarnu poslu ili ličnom e-adresom". Slajd dalje dok ne čujete "polje za uređivanje, uređujete," i dodirnite dvaput.

 4. Otkucajte adresu e-pošte koji želite da koristite u Outlook, slajda na dugme Nastavi , a zatim dodirnuti.

 5. Ako budete upitani da biste to uradili, prijavite se. Da biste završili Dodavanje naloga e-pošte, pratite uputstva čujete.

Savet : Možete da dodate više od jednog naloga e-pošte, a možete i da dodate naloge za skladištenje, kao što su OneDrive ili Dropbox.

Dodavanje naloga e-pošte u programu Outlook za Android

Dodavanje e-pošte nalozi iz raznih dobavljača e-pošte, kao što su Office 365, Exchange Online, Exchange Onlinei Outlook.com (uključujući Hotmail i MSN), IMAP, Gmail, Yahoo Mail i još mnogo toga.

 1. Otvaranje Outlook za Android.

 2. Premeštanje fokusa na postavke i dodirnite dvaput u gornjem desnom uglu ekrana.

 3. Prevucite nadole ka sredini ekrana dok ne čujete "Dodaj nalog", a dodirnuti.

 4. Sa fokusom na komandu za Dodavanje naloga e-pošte , dodirnite dvaput. Fokus je u okvir za tekst e- adresu .

 5. Otkucajte e-adresu koju želite da dodate, a zatim prevucite nadole dok ne čujete "dugme" Nastavi "." Dodirnite dvaput.

 6. U sledećem ekranu, otkucajte lozinku, ime za prikaz, i druge informacije potrebne tip naloga e-pošte imate. Ekranima koja se otvara zavisi od tipa naloga e-pošte koje dodajete.

 7. Da biste dovršili Podešavanje naloga e-pošte, prođite kroz ekrane.

 8. Da biste pristupili u dodat e-pošte, u donjem levom uglu ekrana glavnog Outlook , premestite fokus na dugme " Pošta " i dodirnite dvaput.

Dodavanje naloga za skladištenje datoteka u programu Outlook za Android

Možete da dodate naloge za skladištenje od dobavljača kao što su OneDrive, One Drive for Business, Dropbox i okvir. Nakon što dodate nalog, možete da radite sa datotekama sa ovog naloga za skladištenje u Outlook za prikaz Android datoteke .

 1. Otvaranje Outlook za Android.

 2. Premeštanje fokusa na postavke i dodirnite dvaput u gornjem desnom uglu ekrana.

 3. Prevucite nadole ka sredini ekrana dok ne čujete "Dodaj nalog", a dodirnuti.

 4. Sa fokusom na komandu za Dodavanje prostora za skladištenje naloga , dodirnite dvaput.

 5. Prevucite preko listu dostupan prostor za skladištenje dobavljača. Kada čujete dobavljača kojeg želite da dodate, dodirnite dvaput.

 6. Da se prijave na sledećem ekranu, otkucajte korisničko ime i lozinku za nalog.

 7. Premeštanje fokusa na dugme prijavljivanje , a dodirnuti.

 8. Sledite sva dodatna uputstva dok se nalog doda.

 9. Za pristup nalogu za skladištenje, na dnu ekrana glavnog Outlook , premestite fokus na dugme datoteke i dodirnuti.

Dodatna pomoć za korišćenje programa Outlook za Android

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×