Prvi koraci u korišćenju čitača ekrana u programu Word Mobile za Windows 10

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da koristite čitač ekrana da biste kreirali, pregledaju i urede dokumente u Word Mobile za Windows 10. Word Mobile radi narator, čitač ekrana ugrađenih u operativnom sistemu Windows, a pomoću čitača ekrana nezavisnog proizvođača, kao što su JAWS (posao pristup sa govora).

U ovoj temi

Pokretanje Word Mobile

  1. Da biste započeli Word Mobile, pritisnite taster sa Windows logotipom. Čujete "Polje za pretragu, uredite."

  2. Tip u programu Word Mobile. Čujete "Za Word Mobile, pouzdanih aplikacija iz Windows prodavnice."

  3. Pritisnite taster Enter. Kako se aplikacija otvori, čujete "Word Mobile".

Napomena : Da biste saznali kako da odete na tastaturi u Word Mobile, pogledajte da biste saznali kako da odete u programu Word pomoću dostupne funkcije.

Rad sa čitačima ekrana

Kada izaberete karticu " raspored " na traci u Word Mobile, u centru pažnje čitač ekrana premešta na tu karticu i čitač ekrana kaže, "Raspored kartica". Kada izaberete opciju Položaj na kartici raspored , čujete "Položaj dugmeta".

Narator

Da biste narator uključili ili isključili, pritisnite taster sa Windows logotipom + od ključnih unesite. Za informacije o narator, pogledajte Slušanje teksta koji narator čita naglas.

JAWS

Za informacije o JAWS, pogledajte dokumentaciju JAWS čitač ekrana.

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×