Prvi koraci sa Office za veb u usluzi Office 365

Microsoft Office za veb programi su deo većine Office 365 planova. Office za veb vam olakšava da radite u oblaku jer Word, Excel, PowerPoint, OneNote i PDF dokumenti se otvaraju u Veb pregledaču.

Prijavite se na Office 365 lokaciji za organizaciju da biste počeli.

Možete pristupiti svojim dokumentima svaki put kada imate Internet vezu, sa gotovo svakog uređaja.  Dokumenti uskladišteni na OneDrive i lokacije tima ili prilozi uOutlook Web App pristupačni su na bilo kom uređaju sa Internet vezom.

A deljenje dokumenata sa drugima jednostavno je poput slanja veze.

Kada koristite tri-Dot Open meni u SharePoint biblioteci, Office za veb prikazuje pregled dokumenta i pruža drugi meni otvorenog prikaza sa komandama za prikaz i uređivanje dokumenta u pregledaču.

Pregled Office dokumenta u SharePoint biblioteci

Da biste počeli sa radom, prijavite se u Office i sačuvajte dokument na mreži. Plan koji ima vaša organizacija pruža biblioteke za skladištenje dokumenata ili, ako imate Office 365 Home, onda raspolažete ličnom uslugom za skladištenje na mreži na lokaciji OneDrive.com.

Osnovni zadaci u Office za veb programima

Da biste počeli da koristite Office za veb programe, pogledajte članak:

Osnovni zadaci u programu Word za Veb
osnovne zadatke u programu Excel za Veb
osnovne zadatke u programu PowerPoint
za Veb osnovne zadatke u programuOneNote za Veb

Napomena: Ne mogu svi Office 365 planovi sadržati Office za veb. Šta je dostupno zavisi od toga šta je organizacija konfigurisana.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×